Φινάλε για τις Μικτές της ΕΠΣΘ στην Καρδιτσομαγούλα

Απέναντι στα σύνολα της ΕΠΣ Καρδίτσας

Η χρονιά δεν κύλησε με τον καλύτερο τρόπο για τις Μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας, με την αυλαία στις υποχρεώσεις να πέφτει το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Μαρτίου, στο γήπεδο της Καρδιτσομαγούλας, όπου οι Μικτές Κ14 και Κ16 θα αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα σύνολα της Καρδίτσας για την 6η αγωνιστική του 6ου Ομίλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2022-2023.

Η Κ14 αγωνίζεται στις 12:00 και η Κ16 στις 14:30, ενώ η αναχώρηση της αποστολής θα γίνει από τα γραφεία της Ένωσης (Μυτιλήνης – Κυρίλλου) στις 09:15. Την ίδια στιγμή τα Τρίκαλα υποδέχονται τα σύνολα της Λάρισας, με τους Τρικαλινούς να έχουν το προβάδισμα για πρόκριση στην κατηγορία Κ14, ενώ στην κ16 η Λάρισα προηγείται αλλά ακολουθεί με τρεις βαθμούς η Καρδίτσα στην Κ16.

Στην Κ14 πάντως με βάση τα τωρινά δεδομένα η ΕΠΣ Τρικάλων έχει πάρει την πρόκριση με 15 βαθμούς έναντι 9 της Λάρισας. Ωστόσο πληροφορίες ανέφεραν ότι η ΕΠΣ Λάρισας θα έκανε ένσταση για το παιχνίδι με την ΕΠΣ Καρδίτσας, στο οποίο είχε χάσει 0-1, διότι θεωρούσε πως ήταν αντικανονική η χρήση περισσότερων των τεσσάρων παικτών στην ενδεκάδα, προερχόμενων από ομάδα της Super League 2 (Αναγέννηση Καρδίτσας).

Πάντως, η ΕΠΣΘ από την πλευρά της δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και πλέον δοκιμάζει και προετοιμάζει παίκτες για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Από τον Ενωσιακό προπονητή των Μικτών ομάδων, κ. Γιώργο Καλλιακούδα για τα παιχνίδια με τα σύνολα της ΕΠΣ Καρδίτσας κλήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Μικτή Κ14: Tσιάτσιος, Μπέκος, Μπαγλατζής, Πρεμέτης (ΓΣ Αλμυρού), Χαλιμούρδας, Γκρίνιας, Τσομπανόπουλος, Λαγιοκάπας, Μπαλαμώτης, Πάτρας, Καραγεωργόπουλος, Σκαλίμης, Μαρκατάς (ΝΠΣ Βόλος), Χατζηγεωργίου, Κανάλης (Αγία Παρασκευή), Μπάρμπου (Αγία Άννα), Κουφογάζος, Καραδήμας (Πύρασος Νέας Αγχιάλου), Χονδροδίνης (Νίκη Βόλου), Γκουγκουλιάς (Μαγνησιακός).

Μικτή Κ16: Αλλντερβίσι (Νέοι Αθλητές Νίκης), Σιλέλης, Ιωακειμίδης, Πλιακοστάθης (Νέοι Αγίας Άννας), Καλλιγάς (Τοξότης Βόλου), Αλλουσάι, Δάρης, Σπανός, Κωτούζας, Αποστολόπουλος, Ζεκόλλι, Κουβατάς, Τουλγαρίδης, Βαΐτσης (ΝΠΣ Βόλος), Γκρίνιας, Κυρίτσης, Τσιάτσιος (ΓΣ Αλμυρού), Κύρκος (Αγία Παρασκευή), Μέρο (Θησέας Αγριάς).

Η βαθμολογία Κ14

OΜΑΔΑ               ΓΥ-ΓΚ     Β.

  1. ΕΠΣ Τρικάλων 13-4 15
  2. ΕΠΣ Λάρισας 10-3 9
  3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 5-11 3
  4. ΕΠΣ Καρδίτσας 2-12 3

Η βαθμολογία Κ16

OΜΑΔΑ               ΓΥ-ΓΚ     Β.

  1. ΕΠΣ Λάρισας 11-1 11
  2. ΕΠΣ Καρδίτσας 3-1 8
  3. ΕΠΣ Τρικάλων 3-5 4
  4. ΕΠΣ Θεσσαλίας 3-13 4

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.