Football League: «Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2021»!

Με νέα ανακοίνωσή της, η Ένωση Super League 2/Football League έκανε γνωστό ότι αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί  τηλεδιάσκεψη σχετικά με την έναρξη της Super League 2 και με με βάση τα τελευταία δεδομένα, αλλά και την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1) Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2.

2) Παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων των πρωταθλημάτων Super League 2 – Football League στην ΕΡΤ Α.Ε.

3) Διάφορα θέματα».

Αναφορά για τη Football League δεν γίνεται καμία, ούτε καν για την έναρξη των προπονήσεων. «Να πούμε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2021» έλεγαν αστειευόμενοι(;) παράγοντες ομάδων σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, βλέποντας κι αυτοί ότι δεν προχωρά κάτι για την τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου. Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και παράγοντες και προπονητές το τελευταίο χρονικό διάστημα που έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης και δεν τοποθετούνται δημοσίως για κανένα από τα μείζονα θέματα που απασχολούν την κατηγορία, αλλά σε κανονικές συνθήκες και όταν δεν υπάρχει πιθανό κόστος, εμφανίζονται λαλίστατοι και ειδικοί επί παντός επιστητού…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.