Μαυρονάσιος: «Τι να την κάναμε τώρα την αδειοδότηση για τη Super League 2;»

Η απόφαση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ έκανε γνωστές χθες το βράδυ κάποιες από τις ομάδες που παίρνουν αδειοδότηση επιπέδου Super League 2 και ποιες όχι, με τον Ολυμπιακό Βόλου να εντάσσεται στη δεύτερη κατηγορία. Ωστόσο λίγο απασχολεί το συγκεκριμένο θέμα τους «ερυθρόλευκους», από τη στιγμή που δεν επηρεάζεται η συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Football League.

Aυτό φάνηκε και από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου, Σωτήρη Μαυρονάσιου (Classico, Bόλος, 9,86), που τόνισε ότι η ΠΑΕ αρχικά είχε ετοιμάσει φάκελο, ωστόσο δεν κατατέθηκαν τα δικαιολογητικά στο σύνολό τους, από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή στη Football League, μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την προσφυγή των Χανίων.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων: «20 Μαρτίου ετοιμάσαμε φάκελο αλλά με τη διαδικασία που έληξε στο Διαιτητικό δεν τον συμπληρώσαμε με τα στοιχεία που χρειάζονταν. Εμείς τον έχουμε τον φάκελο στα γραφεία μας, πλήρη, απλά δεν τον καταθέσαμε. Αν έβγαινε η απόφαση για άνοδο στη Super League 2 θα τον καταθέταμε. Η επιτροπή αδειοδοτήσεων είχε δώσει παράταση μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, και πολλές ομάδες δεν κατέθεσαν. Τι να την κάναμε τώρα την αδειοδότηση για τη Super League 2; Εξυπακούεται ότι για του χρόνου θα το δούμε το θέμα και ρωτήστε με τότε».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.