Πανφίλοφ στο magnesiasports: «Θα εντυπωσιάσω τους φιλάθλους και θα είμαστε πρώτοι»

Το ότι ως επαγγελματίας που είναι, δε θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στη Νίκη και πως θα κάνει τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του magnesiasports το νέο απόκτημα της ομάδας, Βιατσεσλάβ Πανφίλοφ. Παράλληλα, δείχνοντας την πίστη που έχει στον εαυτό του επισήμανε ότι θα εντυπωσιάσει τους φιλάθλους της Νίκης και πως η ομάδα θα είναι πρώτη.

Στη μετάφραση βοήθησε ο πρόεδρος της εταιρείας ZeoTek, Χρήστος Χρήστου, Βολιώτης στην καταγωγή και παλιός αθλητής του χάντμπολ. Ο εν λόγω επιχειρηματίας (δεν έχει σχέση με εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών και δε λειτουργεί ως μάνατζερ) κάνει εξαγωγές των απορρυπαντικών που παράγει στο εργοστάσιό του στο Σέσκλο στην Ουκρανία και προσφέρθηκε να βοηθήσει στην επικοινωνία με τους Ουκρανούς ποδοσφαιριστές λόγω και της φιλίας του με τον Στέφανο Ξηροφώτο, ενώ όποιος σύλλογος ζητήσει ανάλογη βοήθεια, είναι διατεθειμένος να την προσφέρει. Παράλληλα, η συγκεκριμένη εταιρεία δραστηριοποιείται και στον χώρο του αθλητισμού και αναμένεται να βοηθήσει χορηγικά τη Νίκη από τον νέο χρόνο.

Αρχικά o Πανφίλοφ ρωτήθηκε από το magnesiasports γιατί επέλεξε να έρθει στη Νίκη και απάντησε επειδή ξέρει τον κ. Χρήστου, ο οποίος διευκρίνισε πως στον παίκτη ανέλυσαν τους στόχους της ομάδας και ότι έπρεπε να ‘ρθουν κάποιοι ποιοτικοί παίκτες, για να μπορούν να προσαρμοστούν πάρα πολύ γρήγορα και ‘να ρθει άμεσα το αποτέλεσμα.

Σε ό,τι αφορά τη θέση που αγωνίζεται, ο Πανφίλοφ διευκρίνισε ότι παίζει και ως σέντερ φορ και ως αριστερό εξτρέμ, αλλά δεν έχει πρόβλημα να παίξει και δεξιά.

Επίσης ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής, αφού επισήμανε ότι δε γνώριζε τίποτα για τη Νίκη, μίλησε για:

Το αν μπορεί να κάνει ο ίδιος τη διαφορά:

«Θα κάνω τα πάντα, για να κάνω τον στόχο σας πραγματικότητα»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις:

«Γήπεδο υπάρχει, παίκτες υπάρχουν, κλίμα βλέπω θετικό. Έχετε μία πολύ ωραία πόλη και όλα πάνε πάρα πολύ ωραία. Πιστεύω ότι, για να παίξεις ποδόσφαιρο, υπάρχουν τα πάντα».

Για το αν θα προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα:

«Όταν είσαι επαγγελματίας, δεν έχεις πρόβλημα».

Για το τι θα ήθελε να πει στους φιλάθλους:

«Εγώ θα τους εντυπωσιάσω και πιστεύω ότι θα είμαστε οι πρώτοι»

Δείτε τι είπε ο Πανφίλοφ στο παρακάτω video…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.