Παπανικολάου: Αυτό που δείξαμε πιστεύω έκανε αρκετούς πίσω στη πατρίδα περήφανους

Αν και βρέθηκε στο -15, η Εθνική μας ομάδας κατάφερε να επιστρέψει από την… κόλαση και χάρη σε ένα εξαιρετικό 4ο δεκάλεπτο, να κάνει την ολική ανατροπή κόντρα στη Νέα Ζηλανδία (83-74), παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τους «16» του Mundobasket.

Ο αρχηγός της επίσημης αγαπημένης, Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος της αναμέτρησης, αποθέωσε τους συμπαίκτες του για τον τρόπο που μπήκαν στο δεύτερο μέρος, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λιθουανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στην ΕΡΤ: «Το πιο σημαντικό είναι πως μπήκαμε στο ημίχρονο καθαρίσαμε το μυαλό μας και πως να προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Βγάλαμε αυταπάρνηση. Όλοι έδωσαν ενέργεια. Το εύκολο είναι να δείχνουμε το λάθος σε κάποιον, το δύσκολο να τον υποστηρίζουμε»

Για το παιχνίδι με τη Λιθουανία που ακολουθεί την Παρασκευή: «Δεν βάζουμε ταμπέλες, ξέρουμε ποιοι είμαστε και θα πάμε να παλέψουμε. Προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα σου που είναι ένα βάρος αυτό. Είναι 40 λεπτά αγώνα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.