Πρόκριση για την Αγία Αννα, 1-2 τον Ατρόμητο Νέας Ιωνίας

Η Αγία Αννα προκρίθηκε στους τέσσερις του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, νικώντας στο γήπεδο του Σαρακηνού με 1-2 τον Ατρόμητο Νέας Ιωνίας. Αντίπαλός της στα ημιτελικά θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.

Στο 16’ ο Ατρόμητος μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μάκη Δουλά να αξιοποιεί την πάσα του Γιαννακούρα και με πλασέ εντός περιοχής να νικά τον Αϊντίνι. Ωστόσο στο 19’ η Αγία Άννα ισοφάρισε σε 1-1, με τον Κωτούλα με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σέντρα-σουτ του Κόλα.

Πάλι ο Κωτούλας στο 33’ μετά από πάσα του Κορέτα κρέμασε από μακριά τον τερματοφύλακα Διαμαντόπουλο, που είχε βγει εκτός περιοχής, κάνοντας την ανατροπή για την Αγία Άννα, η οποία προηγήθηκε με 1-2.

Αυτό το σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε και οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη-πρόκριση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Ν.Ι.: Διαμαντόπουλος, Κουτσοδόντης, Μαστακούλης Γ., Δούμος, Τρισκογιάννης, Παντελίδης, Μαστακούλης Αν., Μάκης Δουλάς, Γιαννακούρας, Δημόπουλος, Βαλουξής. Έπαιξαν και οι Μακρής, Γραμματικού, Κατσούδας και Γιάννης Δουλάς.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Ηλίας Αϊντίνι, Τόγιας, Θεοδωρόπουλος, Ακριβόπουλος, Αργύρης, Κουφογεώργος, Τσελεπής, Τόγιας, Κωτούλας, Κορέτα, Χειλάς. Έπαιξαν και οι Βέργος, Παπαδημητρίου, Χολέβας, Σέρτζιο Αϊντίνι.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.