Σύγχρονων προδιαγραφών το νέο γήπεδο της Αλοννήσου

Τα εγκαίνια ενός σύγχρονων προδιαγραφών γηπέδου έγιναν πριν λίγες μέρες στην Αλόννησο από τον Περιφερειαρχή κ. Κώστα Αγοραστό. Ουσιαστικά ένα όνειρο δεκαετιών έγινε πραγματικότητα για την αθλούμενη νεολαία του νησιού.

Στις δηλώσεις του ο κ. Αγοραστός δήλωσε: «Ο αθλητισμός δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Κάνουμε πράξη την ισόρροπη ανάπτυξη, υλοποιούμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τα νησιά μας με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους και τους 12 μήνες του χρόνου καθώς και την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. Οικοδομούμε τη νέα Θεσσαλία με έργα πνοής, έργα ζωτικής σημασίας για τις τοπικές κοινωνίες. Στεκόμαστε αποφασιστικά στο πλευρό όλων των Θεσσαλών και απαντάμε με πράξεις στις ανάγκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο.

Βαφίνης: «Το παραδίδουμε στη νεολαία»

«Η άψογη συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας σε μια περίοδο κρίσης έχει ως αποτέλεσμα την κατασκευή αναγκαίων και χρήσιμων έργων για τους κατοίκους της Αλοννήσου αλλά και της Θεσσαλίας γενικότερα», τόνισε από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Βαφίνης και πρόσθεσε:

«Το γήπεδο ποδοσφαίρου μαζί με το ταρτάν δίνουν τη δυνατότητα στη νεολαία της Αλοννήσου να αθλείται σε ένα σύγχρονο γήπεδο.

Το έργο αυτό ήταν αίτημα πολλών δεκαετιών και σήμερα έχουμε τη χαρά να το παραδώσουμε στη νεολαία της Αλοννήσου και όχι μόνο. Ένα ακόμη χρήσιμο έργο περιφέρειας Θεσσαλίας και Δήμου Αλοννήσου. Θέλω να επισημάνω για άλλη μια φορά την άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τη συνδρομή προσωπικά του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.