Τα στατιστικά του πρώτου γύρου στη Football League

Ποιος αγωνίστηκε περισσότερα λεπτά και ποιος περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου; Ποιος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, ποιος κράτησε ανέπαφη την εστία του και πόσοι στο σύνολο αγωνίστηκαν στις πρώτες 13 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Football League 2019-2020, σύμφωνα με τα φύλλα αγώνος; Aυτά αναρωτιέται η Διοργανώτρια Αρχή της Football League, δίνοντας βέβαια και τις σχετικές απαντήσεις.

Άλλωστε και το «Magnesiasports» είχε αναφέρει εδώ και λίγες ημέρες ότι ο Νίκος Μπουτζίκος του Ολυμπιακού Βόλου δεν έχει χάσει λεπτό συμμετοχής με την ομάδα του (δείτε ΕΔΩ) και έκοψε το… νήμα στα περισσότερα λεπτά συμμετοχής με 1257 έναντι των 1254 του Γιώργου Σικαλιά του Αιγάλεω, στο σύνολο των 287 ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στον πρώτο γύρο. Ιάλυσος και Καλαμάτα χρησιμοποίησαν τους περισσότερους παίκτες (23) ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας τους λιγότερους (18).

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Γιάννης Πασάς της Βέροιας με 6 τέρματα ενώ ο Θέμης Τσέλιος του Διαγόρα ήταν ο τερματοφύλακας που διαφύλαξε περισσότερες φορές (7) την εστία του από παραβίαση.

Αναλυτικά τα στατιστικά για τις δύο ομάδες του Βόλου:

(το site της διοργανώτριας υπολογίζει στα λεπτά συμμετοχής κι αυτά των καθυστερήσεων κάθε αγώνα)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.