Έρχονται θερμές μάζες- H πρόβλεψη Μαρουσάκη

Περιορίζεται σήμερα η αστάθεια προς τα πιο βόρεια τμήματα αν και έχουν μείνει κάποια υπολείμματα αυτής της διαταραχής και προς το νότιο, νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, θερμές αέριες μάζες θα… εισβάλλουν εκ νέου στη χώρα μας με αποτέλεσμα την άνοδο του υδράργυρου.

Αύριο Τρίτη, η αστάθεια θα είναι περιορισμένη προς τα πιο βόρεια ηπειρωτικά τμήματα κατά τη διάρκεια των απογευματινών ωρών.

Την Τετάρτη γενικεύεται η αστάθεια, έχουμε κάποιες ψυχρές λίμνες, ψυχρότερες αέριες μάζες στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα κινούνται γύρω από τη χώρα μας.

Την Πέμπτη, σιγά σιγά περιορίζεται σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας αλλά και στο εσωτερικό της Πελοποννήσου αυτή η αστάθεια.
Τουλάχιστον μέχρι και την Παρασκευή θα βρεθούμε στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Καθώς θα πηγαίνουμε προς το Σαββατοκύριακο οι θερμές αέριες μάζες θα κινηθούν σταδιακά προς τα ανατολικά, βορειοανατολικά για να μας ανεβάσουν περισσότερο τη θερμοκρασία.

Έτσι μέχρι και την Παρασκευή κατά διαστήματα ο άστατος καιρός υποχωρεί και το Σαββατοκύριακο θα ξεπεράσει η θερμοκρασία τους 30.

Τέλος, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε ότι ο καιρός θα είναι καλός το Σαββατοκύριακο των Ευρωεκλογών με θερμοκρασία που θα φθάνει τους 30 βαθμούς Κελσίου.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.