Ο 14χρονος «κουμανταδόρος» των ναρκωτικών με τη γουρούνα

Κυκλοφορούσε με μια «γουρούνα», μοίραζε τις ναρκωτικές και έπαιρνε τα χρήματα από τους αγοραστές. Ο 14χρονος όμως «κουμανταδόρος» στον Κάλαμο του Ωρωπού έπεσε στα χεριά των αστυνομικών οι οποίοι σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του εντόπισαν μαχαίρια κάθε μήκους και επικινδυνότητας.

Οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας του Ωρωπού δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα στο οποίο τους ανέφεραν ότι ένα ανήλικο αγόρι έχει μετατρέψει μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη στη περιοχή του Καλάμου σε σημείο συγκέντρωσης νεαρών ατόμων τα οποία προμηθεύονται ναρκωτικά από τον 14χρονο.

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν στους αστυνομικούς ο ανήλικος που οδηγούσε μια γουρούνα, έκρυβε εντός της αποθήκης ναρκωτικά ή τα προμηθεύονταν από τρία άτομα ηλικία 22,23 και 32 ετών.

Μάλιστα όταν δεν έδινε σε ανήλικους ή σε νεαρά άτομα κάνναβη που έχει μέσα στο εγκαταλειμμένο χώρο, τότε με την γουρούνα πήγαινε έως την εκκλησία της Αγίας Τριάδας όπου συναντούσε τους τρεις συνεργούς του. Από αυτούς φέρεται να λάμβανε ναρκωτικά και να έκανε χρηματικές συναλλαγές.

Μετά από παρακολουθήσεις κάποιων ημερών οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας του Ωρωπού, επιβεβαίωσαν τις καταγγελίες και πέρασαν χειροπέδες στο 14χρονο και στους τρεις ενήλικες.

Στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του ανηλίκου βρέθηκε ένας πλαστικός τρίφτης κάνναβης, έξι μαχαίρια και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ. Στην κατοχή των υπολοίπων ενήλικων εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων 113,4 γραμμάρια κάνναβης και 805 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.