Σημαντική η προσφορά για επισκευή της στέγης «Αίθουσας Γ.Χατζηνίκος»

Σημαντική κρίνεται η έως σήμερα προσφορά για επισκευή της στέγης «Αίθουσας Γ.Χατζηνίκος» στο θέατρο του Χόρτου του «Ιδρύματος Αγγελίνης-Χατζηνίκου», σύμφωνα με τους συνεργάτες του αείμνηστου Χατζηνίκου, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, οφείλεται , «ένα μεγάλο ευχαριστώ…σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής και συνεισέφεραν με το ποσό που ο καθένας μπορούσε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για την πράξη σας αυτή που μας παρέχει και την ηθική στήριξη που έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε. Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 2.000 ευρώ στην έκκληση επισκευής της στέγης της αίθουσας.

Τώρα είναι η στιγμή. Εάν δεν το έχετε ήδη κάνει και σκοπεύετε να συνεισφέρετε κάποιο ποσό, μην το αναβάλλετε. Μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας πολλά προσπερνάμε χωρίς να τους δίνουμε τη σημασία που θα θέλαμε.

Ο μαέστρος Γιώργος Χατζηνίκος που δίδαξε και ενέπνευσε αναρίθμητους νέους μουσικούς και πάντοτε απλόχερα προσέφερε τη γνώση που ο ίδιος είχε βιώσει, δεν είναι πια κοντά μας με τη φυσική του παρουσία. Είναι μέσα στις καρδιές όσων τον γνώρισαν, όσων τον άκουσαν και όσων ακολούθησαν τη σκέψη του. Έφυγε από τη ζωή στις 29 Νοεμβρίου. Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου αναγνωρίζει την προσφορά του και τον τιμά έστω και αργά δίνοντας το όνομά του στην κεντρική πλατεία του Χόρτου. Είναι ο πλακόστρωτος χώρος που βρίσκεται μπροστά από την εξώπορτα της Αίθουσας εκδηλώσεων και σεμιναρίων.

Στοιχεία Λογαριασμού: Όνομα Τράπεζας: Εθνική Τράπεζα, IBAN: GR5501102010000020100176989, BIC: ETHNGRAA
Αρ. Λογ’σμού: 201/001769-89. Όνομα Δικαιούχου: ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓIOY ΑΓΓΕΛΙΝΗ – ΠΙΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚOY.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.