Σε διεθνές Φεστιβάλ το χορευτικό του Πολ.Συλλόγου Ζαγοράς “Γ.Κορδάτος”

Στο Ρίμινι της Ιταλίας

Στο Ρίμινι της Ιταλίας βρέθηκε η χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζαγοράς «Γιάνης Κορδάτος», από τις 26 έως και τις 30 Μαΐου για να συμμετάσχει στο διεθνές φεστιβάλ χορού Marelandia. Η χορευτική ομάδα, συνοδευόμενη από το ΔΣ του συλλόγου, είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί τις πόλεις Φλωρεντία και Βενετία, καθώς επίσης και το ανεξάρτητο κρατίδιο του Σαν Μαρίνο.

13342325_10209852831982083_789052843_nΣτην περιοχή Cesenatico, όπου πραγματοποιήθηκε η παράσταση, η αποστολή από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζαγοράς, εκπροσώπησε επάξια τόσο το Δήμο όσο και ολόκληρη την Ελλάδα, μιας που ήταν το μοναδικό ελληνικό συγκρότημα που παρευρέθηκε στη διοργάνωση αυτή. Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, το άκουσμα του εθνικού μας ύμνου, ανάμεσα σε αυτούς της Σλοβακίας, Τσεχίας, Τουρκίας και Βουλγαρίας που επίσης συμμετείχαν στο φεστιβάλ, και που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης τόσο σε ολόκληρη την αποστολή όσο και στους Έλληνες που ήρθαν να μας δουν από διάφορες περιοχές της Ιταλίας.

Το ΔΣ του Συλλόγου , θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους χορευτές για την άρτια παρουσία τους, και να ευχαριστήσει τη δασκάλα του Συλλόγου κ. Ιωάννου Αντιγόνη, η οποία συνέβαλλε στην επιτυχημένη και καλά οργανωμένη παρουσίαση των χορών και της παράδοσης του τόπου μας σε μια τόσο σπουδαία διοργάνωση. Τέλος, ευχόμαστε σε όλους οι στιγμές που ζήσαμε στην Ιταλία να μείνουν πάντα ζωντανές και συνεχώς να συμπληρώνονται από καινούριες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.