Δήμος Νοτίου Πηλίου: Ακατάπαυστες εργασίες στον Πλατανιά

Ακατάπαυστα συνεχίζει η Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου  τις εργασίες αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης στον Πλατανιά, όπως τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα επισημαίνεται από τον Δήμο ότι «ο οικισμός του Πλατανιά, από τις πανέμορφες και γραφικές τουριστικές περιοχές του Δήμου Νοτίου Πηλίου κι ολόκληρης της Μαγνησίας δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα  τον προηγούμενο Σεπτέμβριο από τη θεομηνία «Daniel» και έκτοτε η Δημοτική Αρχή και προσωπικά ο Δήμαρχος Μιχάλης Μιτζικός έδωσαν «μάχες» τόσο για τη διαφυγή εγκλωβισμένων τουριστών τις ημέρες της πλημμύρας  όσο και για την μετέπειτα αποκατάσταση  της «βιβλικής» καταστροφής.

Ο Πλατανιάς, πλέον, με τα αιγαιοπελαγίτικα  νερά του, δείχνει έτοιμος  να δεχθεί τους τουριστικούς φίλους του, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό,   ενώ οι παρεμβάσεις από τη Δημοτική Αρχή Νοτίου θα συνεχιστούν ώστε ο Οικισμός  να γίνει καλύτερος απ’ ό,τι στο παρελθόν».

Τις εργασίες επίβλεψε ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, με τον Αντιδήμαρχο  Νίκο Μαμμά και το Μέλος του Δ.Σ.  της Δημοτικής Κοινότητας Προμυρίου Αλέξανδρο  Χολέβα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.