Γυναίκα έπεσε και χτύπησε πηγαίνοντας σε παραλία…

Στη Γλώσσα Σκοπέλου, ενώ κάτοικοι καταγγέλλουν τη δημοτική αρχή που δεν καθάρισε

Στο κεφάλι, στα πλευρά, καθώς και σε άλλα σημεία του σώματός της χτύπησε μια 77χρονη γυναίκα στη Γλώσσα Σκοπέλου, πηγαίνοντας για μπάνιο με τον σύζυγό της στην παραλία Χονδρογιώργη, στη βόρεια πλευρά της Σκοπέλου. Κάτοικοι καταγγέλλουν τη Δημοτική Αρχή ότι δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες καθαρισμού και έχει αφήσει την παραλία «στην τύχη της».
Το ατύχημα έγινε την περασμένη Τετάρτη και η γυναίκα, καθώς πήγαινε στη συγκεκριμένη παραλία με το σύζυγό της, για μπάνιο, καθώς κατέβαινε τα σκαλιά για την παραλία, γλίστρησε, λόγω της γλίτσας που δημιούργησε λάσπη, σε συνδυασμό με την υγρασία, με αποτέλεσμα 6-7 σκαλιά πριν την παραλία να πέσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι, στα πλευρά και σε άλλα σημεία του σώματός της και αντί για τη θάλασσα, να βρεθεί μέσα στα αίματα.
Ο σύζυγός της και η ίδια επέστρεψαν άρον – άρον στο σπίτι τους στη Γλώσσα και αμέσως τηλεφώνησαν στο Περιφερειακό ιατρείο Γλώσσας. Για κακή της τύχη όμως ο γιατρός φέρεται να είχε ρεπό, ενώ ο δεύτερος βρισκόταν στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.
Τελικά η γυναίκα μεταφέρθηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, την επόμενη μέρα και μετά από σύσταση ιδιώτη γιατρού από την Αθήνα, που έκανε διακοπές στη Γλώσσα, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, παρακολουθήθηκε και, ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της. Κάτοικοι της Γλώσσας καταγγέλλουν τη Δημοτική Αρχή που δεν ξέπλυνε τα σκαλιά που οδηγούν στη συγκεκριμένη παραλία, από τα χώματα, που πιθανόν βρίσκονται εκεί από τις βροχοπτώσεις του χειμώνα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.