Με επισημότητα εγκαινιάστηκε το Α.Τ. Νοτίου Πηλίου

Παρουσία του Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ

Με κάθε επισημότητα, παρουσία της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι αγιασμός και εγκαίνια του Αστυνομικού Τμήματος Νοτίου Πηλίου στις Μηλιές.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Δημ. Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κων. Τσουβάλας, ο αστυνομικός επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος και ο κλαδάρχης του κλάδου οικονομικών και πληροφορικής.
Η τελετή, που χαρακτηρίστηκε γιορτή της Αστυνομίας και των Μηλεών, ξεκίνησε με αγιασμό που τέλεσαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Αρχιμανδρίτης Μάξιμος με τον εφημέριο του Ι.Ν. Ταξιαρχών Μηλεών, ενώ ακολούθησε χαιρετισμό όλων των επισήμων.
Στη συνέχεια έγινε απονομή τιμητικών πλακετών στον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και στον εκπρόσωπο του δημάρχου, που απουσίαζε στην Αθήνα, αντιδημάρχου Ευάγ. Νασιόπουλου, ενώ προσφέρθηκαν καλάθια με τοπικά προϊόντα στον Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης, στον Αρχηγό, τον επιθεωρητή Β. Ελλάδος και στον κλαδάρχη.

Ακολούθησε η κοπή της κορδέλας από τον κ. Αναγνωστάκη ενώ ακολούθησε ξενάγηση στο κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου, που μεταφέρθηκε το Αστυνομικό Τμήμα, όπου οι επίσημοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το νέο κτίριο.
Τέλος, δεξίωση προς τιμήν των επισήμων παρέθεσαν στην πλατεία Μηλεών οι συντελεστές του Α.Τ. Ν. Πηλίου.
Σημειώνεται ότι το κτίριο του πρώην Ειρηνοδικείου έγινε δωρεά προς την Ελληνική Αστυνομία και διαμορφώθηκε με έξοδα του Δήμου Ν. Πηλίου, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα στεγάζεται σο κτίριο από τις 20 Νοεμβρίου 2017.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.