Μια παράβαση άσκοπης μετακίνησης στη Σκιάθο

Έπεσε χθες η αυλαία τον ελέγχων απαγόρευσης μετακίνησης για προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό και η 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος, που εδρεύει στο Βόλο, έδωσε στη δημοσιότητα τον τελευταίο εβδομαδιαίο απολογισμό. Σε επίπεδο Μαγνησίας έγιναν 860 έλεγχοι από το Λιμεναρχείο Βόλου και 448 έλεγχοι από το Λιμεναρχείο Σκιάθου και βεβαιώθηκε μόλις μα παράβαση στο νησί.

Στο σύνολο των 42 ημερών της καραντίνας (από 23 Μαρτίου ως 3 Μαΐου 2020) τα Λιμεναρχεία Βόλου και Σκιάθου έκαναν 4.258 και 1700 ελέγχους αντίστοιχα, και βεβαίωσαν 55 και πέντε παραβάσεις αντίστοιχα για άσκοπες μετακινήσεις.

Στο διάστημα από 27/4/2020 έως 3/5/2020 τα Λιμεναρχεία που υπάγονται στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση έκαναν συνολικά 2164 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν εννέα παραβάσεις, ενώ έγιναν 73 έλεγχοι σε θαλάσσιες περιοχές και βεβαιώθηκαν τέσσερις παραβάσεις.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου έκανε την τελευταία εβδομάδα των μέτρων περιορισμού 840 ελέγχους στη χερσαία ζώνη λιμένος και 20 ελέγχους σε θαλάσσιες περιοχές, χωρίς να βεβαιωθεί καμία παράβαση.
Τέλος, το Λιμεναρχείο Σκιάθου έκανε 448 ελέγχους και βεβαίωσε μια παράβαση στη χερσαία ζώνη λιμένος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.