Ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας για τους πληγέντες της Σκοπέλου

Σε σχέση με τις καταστροφές στη Σκόπελο από την κακοκαιρία που έπληξε μεγάλες περιοχές του νησιού, ο βουλευτής της Ν.Δ. στη Μαγνησία Κωνσταντίνος Μαραβέγιας δήλωσε τα εξής:
«Επικοινώνησα με το δήμαρχο Σκοπέλου o οποίος με ενημέρωσε για όλα τα μέτρα που έλαβε ο δήμος προκειμένου να αποκατασταθούν άμεσα οι ζημιές από την χθεσινή θεομηνία, με προτεραιότητα στο οδικό δίκτυο. Το έγγραφο αίτημα του Δήμου Σκοπέλου για κήρυξη σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας των κοινοτήτων Γλώσσας και Κλήματος μέχρι τον οικισμό του Πανόρμου έρχεται σε συνέχεια των προσπαθειών του για αποκατάσταση των ζημιών με ίδια μέσα.
Είμαι βέβαιος ότι την ακαριαία αντίδραση του Δήμου θα ακολουθήσει η άμεση θετική εισήγηση της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να εκδοθεί η απολύτως αναγκαία σχετική απόφαση. Με την συνδρομή της κυβέρνησης που έχει δείξει πρόσφατα τα αντανακλαστικά της σε άλλες κρίσιμες καταστάσεις, είμαι βέβαιος ότι οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες θα επισκευάσουν γρήγορα τις σημαντικές ζημιές τόσο στα λιμάνια Λουτρακίου Γλώσσας και Ν. Κλήματος όσο και στις σχολικές μονάδες αυτών των περιοχών. Για την άμεση αποζημίωση των αγροτών της Σκοπέλου λόγω της ολοκληρωτικής καταστροφής του ελαιοκάρπου τους, δεσμεύομαι να βοηθήσω με κάθε τρόπο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.