Σκιάθος: Δεν παρουσιάστηκαν οι Σουηδοί, αναβλήθηκε δίκη για ξυλοδαρμό

Δεν παρουσιάστηκαν οι δύο νεαροί από τη Σουηδία που κατήγγειλαν ότι ξυλοκοπήθηκαν από τρεις νεαρούς Έλληνες σε κλαμπ στη Σκιάθο ξημερώματα της Κυριακής, όταν πήγαν να ζητήσουν το λόγο μετά από καταγγελία 19χρονης Σουηδέζας ότι τη βίασε ο φίλος τους και ξυλοκοπήθηκαν από τους νεαρούς που ήταν παρέα του 23χρονου, τον οποίο κατήγγειλε η νεαρή.
Οι νεαροί Αθηναίοι, που έκαναν διακοπές στη Σκιάθο ηλικίας 25 ως 29 χρονών, κατηγορούνταν για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών και στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο εκπροσωπήθηκαν από δύο δικηγόρους, αλλά επειδή απουσίαζαν οι αλλοδαποί καταγγέλλοντες και μάρτυρες κατηγορίας, το Δικαστήριο αποφάσισε να αναβάλει για την Τετάρτη 29 Ιουνίου.
Στο μεταξύ ο 23χρονος φίλος των τριών, που η 19χρονη από τη Σουηδία κατήγγειλε για βιασμό στις τουαλέτες κλαμπ στη Σκιάθο, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να προχωρήσει η ανάκριση και να αποφασιστεί αν τελικά η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο.
Ο νεαρός αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτει η αλλοδαπή, κατέθεσε ότι το μόνο που είχε μαζί της ήταν εναγκαλισμοί, φιλιά και αγγίγματα, ενώ όταν η 19χρονη του ζήτησε να σταματήσουν την άφησε να φύγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.