Στην 25η Έκθεση τουρισμού travel Expo στη Λευκωσία ο Δήμος Ν. Πηλίου

Με επιτυχία υλοποιήθηκε  στην Κύπρο η 25η Έκθεση τουρισμού Travel Expo Cyprus 2024 από τις 19 έως τις 21 Απριλίου. Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου με εκπρόσωπο τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Απόστολο Καφετζή συμμετείχε ενεργά μαζί με τους Δήμους Βόλου και Μουρεσίου – Ζαγοράς στο περίπτερο του Volos -Pelion.

Η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Ν. Πηλίου πραγματικά πολύ ενθαρρυντική και ταυτόχρονα υποστηρικτική ως προς την επισκεψιμότητα για την περιοχή και το  ενδιαφέρον των επισκεπτών ήταν αρκετά έκδηλο.

Εκείνο που προξένησε το ενδιαφέρον, σύμφωνα με τις μαρτυρίες του κ.Καφετζή είναι η αγάπη όχι μόνο του κόσμου για τον υπέροχο και μαγευτικό προορισμό του Ν. Πηλίου αλλά και πολλών εκθετών που έδειξαν φανερά το ενδιαφέρον τους για μελλοντικές συνεργασίες.

Επίσης ο ίδιος ανέφερε ότι πολλοί είναι αυτοί που θα επισκεφθούν την περιοχή εν όψει των εορτών του Πάσχα αλλά και του καλοκαιριού ως έναν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς. «Αναμφίβολα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε και να ανταποδώσουμε την φιλοξενία μας ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες του χώρου με σπουδαία εμπειρία και γνώσεις», επεσήμανε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.