Συνεχίζονται τα rapid tests στους κατοίκους του Νοτίου Πηλίου

Τablets σε όλους τους μαθητές του ΕΠΑΛ Αργαλαστής έδωσε ο δήμος

Από το ΕΠΑ.Λ. Αργαλαστής ανακοινώθηκε ότι χθες Δευτέρα 23 Νοεμβρίου άρχισε η διανομή των ηλεκτρονικών συσκευών για την εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης (tablets) σε όλους τους μαθητές τους σχολείου. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, «τις συσκευές προμηθεύτηκε το σχολείο μας ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής αρχής και του Δημάρχου του Δήμου Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικού. Η προμήθεια των παραπάνω συσκευών εντάσσεται στο σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για πλήρη εναρμόνιση των σχολείων του Δήμου Νοτίου Πηλίου στις νέες τεχνολογίες και συμπληρώνεται μετά τον εξοπλισμό εποπτικών μέσων διδασκαλίας στις αίθουσες διδασκαλίας ( σταθερό Η/Υ και τηλεόραση).
Σε καθημερινή βάση rapid test
Σε καθημερινή βάση τα rapid test συνεχίζονται να γίνονται σε δημότες στο Δ. Ν. Πηλίου, στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής κατά τις ώρες 12:00μ.μ. – 13:00μ.μ. και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης για ραντεβού απευθείας στο Κ.Υ. Αργαλαστής στο τηλέφωνο 24233 -50010.
Τα τεστ πραγματοποιούνται βάσει προγράμματος και για σήμερα Τρίτη 24.11.2020 για δημότες της Δ.Ε. Τρικερίου και την Τετάρτη 25.11.2020 για δημότες της Δ.Ε. Αργαλαστής

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.