Ακυρώνονται πτήσεις για Σκιάθο και τη Νέα Αγχίαλο τον Ιούλιο!

Από την Αγγλία και από το Ισραήλ, με …μηδαμινό πλέον ενδιαφέρον

Ακυρώνονται δύο ακόμη πτήσεις από το εξωτερικό προς τα αεροδρόμια Σκιάθου και Ν. Αγχιάλου, από την Αγγλία και το Ισραήλ, ενέργεια που αποτελεί νέα ψυχρολουσία για τους ξενοδόχους και τους επαγγελματίες τουρισμού της Μαγνησίας.
Όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η τουριστική πράκτορας και πρόεδρος του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Θέκλα Καμμένου, ακυρώνονται οι πτήσεις της TUI από Αγγλία για Σκιάθο έως 21/07 και η πτήση του Ισραήλ από Τελ Αβίβ για Βόλο, για τον μήνα Ιούλιο. Μάλιστα η TUI δεν ακυρώνει τις πτήσεις μόνο για τη Σκιάθο, αλλά και για άλλους προορισμούς της χώρας μας όπως Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Θάσο και Κρήτη.
Σύμφωνα με την κα Καμμένου, η περικοπή των πτήσεων της TUI οφείλεται στο ότι η Ελλάδα είναι εκτός «πράσινης» λίστας της Βρετανίας, ενώ μετά τον «συναγερμό» που προκάλεσε στο Ισραήλ η μετάλλαξη «Δ» που έχει αποτέλεσμα να προσβάλλονται και εμβολιασμένοι, το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον είναι μηδαμινό, με αποτέλεσμα να ανασταλούν οι πτήσεις από το Ισραήλ προς τη Μαγνησία για τον Ιούλιο.
Η κα Καμένου σε δηλώσεις της προ ημερών στο «Ράδιο ΕΝΑ» είχε τονίσει ότι ο εισερχόμενος, εξωτερικός τουρισμός προς τη Μαγνησία ματώνει, βρισκόμαστε σε μια πολύ μεγάλη αβεβαιότητα και κάθε μέρα οι ειδήσεις δεν είναι και οι καλύτερες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.