Έμεινε από βενζίνη και εγκατέλειψε κλεμμένο αυτοκίνητο στην Αγχίαλο- «Ήταν γνωστός του παππού μου…»

Μειώθηκε η κλοπή χρήστη για κλοπή αυτοκινήτου

Μειώθηκε η ποινή ενός 30χρονου χρήστη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου χθες, για κλοπή αυτοκινήτου από τον Αλμυρό που έμεινε από βενζίνη και το εγκατέλειψε στη Ν. Αγχίαλο.
Ο 30χρονος που είναι κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού για κακούργημα, χθες μετήχθη στον Βόλο για να εκδικαστεί η έφεσή του και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών με αναστολή, ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 8 μηνών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 30χρονος στις 24 Μαΐου 2022 στον Αλμυρό, βρήκε σταθμευμένο ένας αυτοκίνητο με τα κλειδιά επάνω και το πήρε για να πάει στον Βόλο και να προμηθευτεί τη δόση του.
Επιστρέφοντας τελείωσε η βενζίνη, παράτησε το αυτοκίνητο στη Ν. Αγχίαλο κοιμήθηκε σε εγκαταλειμμένο κτίριο που το πρωί είχε συλληφθεί.
Ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ότι ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν γνωστός του παππού του και δεν το έκλεψε, αλλά πήγε στον Βόλο να πάρει τα «απαραίτητα»…
Σο Δικαστήριο υποστήριξε ότι παρακολουθούσε πρόγραμμα απεξάρτησης του ΚΕΘΕΑ, αλλά διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη και το διέκοψε για να κάνει θεραπεία.
Το Δικαστήριο τελικά τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή, ενώ ο 30χρονος επέστεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου εκτίει ποινή φυλάκισης για κακούργημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.