Η εφημερίδα «Μαγνησία» είσαι εσύ! – Από αύριο ξανά στα περίπτερα

Απέτυχε η προσπάθεια φίμωσης και αναστολής της κυκλοφορίας

Ξανά στα περίπτερα θα βρίσκεται από αύριο Παρασκευή 22 Μαΐου η εφημερίδα “Μαγνησία”, καθώς δόθηκε λύση στο πρόβλημα εκτύπωσης που αντιμετώπισε λόγω της λύσης συνεργασίας από την πλευρά της ΘΗΤΑ Επικοινωνία που εκδίδει την εφημερίδα “Θεσσαλία”.

Η προσπάθεια φίμωσης και αναστολής της κυκλοφορίας που επιχείρησαν κάποια να πετύχουν, δεν απέδωσε και έτσι η “Μαγνησία” θα βρίσκεται και πάλι κανονικά αύριο στα χέρια των αναγνωστών της. Από τη δική μας πλευρά η προσπάθεια για αντικειμενική και πολύπλευρη ενημέρωση σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την τοπική και εθνική ειδησεογραφία θα συνεχιστεί, προκειμένου να φιλοξενούνται όλες οι απόψεις, πλην της χυδαιότητας. Η ανάγκη στήριξης της εφημερίδας “Μαγνησία” από τους αναγνώστες της είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Σε εποχές όπως αυτή που διανύουμε όπου επιχειρείται συγκάλυψη ορισμένων γεγονότων μέσω της διάδοσης ψευδών ειδήσεων και της επικοινωνιακής σύγχυσης, η νηφαλιότητα στην ενημέρωση είναι απαραίτητη και αυτή είναι η γραμμή που ακολουθούμε και εμείς.

Από αύριο η “Μαγνησία” επιστρέφει στα περίπτερα με πλουσιότερη ύλη και 24 σελίδες, με όλη την επικαιρότητα για το Βόλο, την Ελλάδα, την οικονομία, το περιβάλλον, τον αθλητισμό και όχι μόνο. Ελπίζω να κερδίσουμε το στοίχημα της ενημέρωσης και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των αναγνωστών μας.

Όσοι θέλετε να γραφτείτε συνδρομητές και να λαμβάνετε την εφημερίδα στο σπίτι ή την επιχείρησή σας μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 6978037305 ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected].

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.