Μάγεψε η Εστουδιαντίνα στο κατάμεστο θεατράκι της Αρχιτεκτονικής (φωτογραφίες & video)

Οι Βολιώτες καταχειροκρότησαν την ορχήστρα της Ν. Ιωνίας

Στο κατάμεστο ανοιχτό θεατράκι της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας πραγματοποίησε χθες το βράδυ τη συναυλία της, αφιερωμένη στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η ορχήστρα Εστουδιαντίνα Ν. Ιωνίας. Πλήθος Βολιωτών συνέρρευσαν στο θέατρο, δίνοντας την δική τους απάντηση στην απρόσμενη ακύρωση της συναυλίας από τον Δήμο Βόλου.
Παρούσα στη συναυλία και η Μιμή Ντενίση, πρωταγωνίστρια της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», η οποία έχει «ντυθεί» με τη μουσική του Βολιώτη μαέστρου και διευθυντή της Εστουδιαντίνας, Ανδρέα Κατσιγιάννη. Η κ. Ντενίση αφηγήθηκε ανέκδοτες ιστορίες από την καταστροφή της Σμύρνης και την έλευση των Μικρασιατών στην Ελλάδα, ενώ προβλήθηκαν και αποσπάσματα της ταινίας.
Η Εστουδιαντίνα είχε ετοιμάσει ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα, που συγκίνησε το κοινό, ενώ όλο το θέατρο τραγουδούσε μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό, όταν ξεκίνησε το πρόγραμμά του. Τραγούδησαν ακόμη η Ασπασία Στρατηγού, ο Γιάννης Διονυσίου, η Χορωδία Ρυθμός, ενώ και το Λύκειο Ελληνίδων έδωσε τη δική του χροιά στην εκδήλωση.

Δείτε στιγμιότυπα από την επιτυχημένη συναυλία:

Φωτογραφίες του Πασχάλη Πασχαλόπουλου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.