Με μικρής διάρκειας καιρικές αστάθειες η Μεγάλη Εβδομάδα στη Μαγνησία

Βελτίωση του καιρού με αύξηση της θερμοκρασίας τις ημέρες του Πάσχα

Μια ακόμα ανοιξιάτικη εβδομάδα θα διανύσουμε στη Μαγνησία, αν και η αρχή της είχε «σκαμπανεβάσματα». Ο καιρός θα είναι αίθριος, με ηλιοφάνεια και θετική αίσθηση της θερμοκρασίας, με απουσία υγρασίας, όπως τονίζει ο κ. Θεοφάνης Τακούδης, Μετεωρολόγος του Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ.
Αναλυτικά, σήμερα Τρίτη, ο καιρός αναμένεται αίθριος στο νομό με τους ανέμους να πνέουν ανατολικοί ασθενείς και η θερμοκρασία στον Βόλο να κυμαίνεται από τους 10.0°C έως τους 20.0°C.
Καλύτερες και υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται από την Τετάρτη και κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης εβδομάδας, με τον καιρό να παραμένει αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί ασθενείς και στον Βόλο η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 23.0°C.
Χωρίς προβλήματα θα συνεχίσουν και οι υπόλοιπες μέρες με περεταίρω αύξηση της θερμοκρασίας, η οποία θα αγγίξει του 26 βαθμούς Κελσίου. Την Πέμπτη έως και την Κυριακή ο καιρός θα είναι αίθριος με τους ανέμους να πνέουν ασθενείς.

Οι πρώτες καιρικές προβλέψεις ενόψει Πάσχα

Στις πρώτες ενδείξεις και προβλέψεις όμως προχωρά ο κ. Τακούδης και για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, τονίζοντας ότι δεν αποτελούν επίσημη πρόγνωση, με τα στοιχεία να αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος εκτιμά ότι από την Κυριακή των Βαΐων και μέχρι περίπου τη Μεγάλη Πέμπτη ο καιρός θα αλλάξει, με τις αστάθειες να κυριαρχούν, με τη συνοδεία βροχών, οι οποίες δεν θα είναι έντονες και δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα και με την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 20 βαθμούς Κελσίου. Ο Μετεωρολόγος αναφέρθηκε επίσης και στις πρώτες ενδείξεις για την ημέρα του Πάσχα οι οποίες είναι θετικές, με τη θερμοκρασία να φτάνει έως και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.