Νοσοκομείο Βόλου: Νέο θύμα του κορωνοϊού μια 71χρονη γυναίκα -Γέμισαν ΜΕΘ και κλινικές

Νοσηλεύονται συνολικά 63 ασθενείς

Ένα νέο θύμα του κορωνοϊού ήρθε να προστεθεί στη μακρά και τραγική λίστα των θανόντων. Μια γυναίκα, ηλικίας 71 ετών άφησε χθες την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλευόταν εδώ και ημέρες στη ΜΕΘ Covid. Στο μεταξύ, τόσο η ΜΕΘ όσο και οι κλινικες κορωνοϊού έχουν γεμίσει με ασθενείς, καθώς σήμερα νοσηλεύονται συνολικά 63 άτομα.

Ειδικότερα, στη ΜΕΘ Covid, νοσηλεύονται δύο άντρες ηλικίας 70 και 74 ετών και πέντε γυναίκες ηλικίας 57, 64, 65, 67 και 76 ετών. Στους θαλάμους αρνητικής πίεσης νοσηλεύονται τέσσερις ασθενείς, δύο άντρες ηλικίας 41 μόλις ετών και 70 και δυο γυναίκες 56 και 77 ετών.

Γεμάτες όμως είναι και οι κλινικές κορωνοϊού, καθώς στην Α Covid νοσηλεύονται 26 ασθενείς και 26 νοσηλεύονται και στη B Covid. Σε ετοιμότητα υπάρχει και η τρίτη κλινική κορωνοϊού, στον τρίτο όροφο του Νοσοκομείου Βόλου, εκεί όπου στεγάζονταν η Ουρολογική Κλινική. Η εν λόγω κλινική είχε χρησιμοποιηθεί ως κλινική covid στο δεύτερο κύμα της πανδημίας και τώρα γιατροί και προσωπικό βρίσκονται σε ετοιμότητα επαναλειτουργίας της, εάν αυξηθούν περαιτέρω οι νοσηλείες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.