Οι Βολιώτες κοντά στους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου

Η ανάρτηση του Διευθυντή των ΤΕΠ Ηλία Καραμέτου για την προσφορά των συμπολιτών

Στη μάχη αυτή κατά του κορωνοϊού, στην πρώτη γραμμή βρίσκονται οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Νοσοκομείου Βόλου. Οι προσπάθειές τους μεγάλες, που υπερβάλλον εαυτό. Το μήνυμα αυτό του λειτουργήματος του υγειονομικού προσωπικού έχουν λάβει και οι Βολιώτες, οι οποίοι σύμφωνα με τον Διευθυντή των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ηλία Καραμέτο πήραν πρωτοβουλία για να προσφέρουν ό,τι έχει ανάγκη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η ανάρτηση του Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ηλία Καραμέτου στη σελίδα του στο facebook εξηγεί την κατάσταση που βιώνουν γιατροί και νοσηλευτές, αλλά και την συμπαράσταση των Βολιωτών.
Αυτή είναι η ανάρτησή του:
«Αγαπητοί φίλοι είναι συγκινητική η συμπαράσταση σας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε κάνοντας το καθήκον μας καθώς και και η γενναιόδωρη πρωτοβουλία κάποιων συμπολιτών μας που επικοινώνησαν μαζί μου και ζήτησαν να προσφέρουν σε ότι έχουμε ανάγκη. Σας ευχαριστούμε γι αυτό και ,όποιος πολίτης, επιχείρηση, κατάστημα , εταιρεία θέλει να προσφέρει την βοήθειά της ώστε να προμηθευτούμε υλικά ή εξοπλισμό ή ακόμη και δομές ( πολλοί συνάδελφοι διαμένουν σε διαμερίσματα airbnb για να προστατεύσουν ευπαθείς ομάδες) να επικοινωνήσουν με εμένα ή στην διεύθυνση νοσηλευτικής υπηρεσίας.
Την ίδια ώρα ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής κ. Μιχάλης Μεικόπουλος ανήρτησε μία φωτογραφία με το δικό του μήνυμα για να μείνουμε σπίτι
«Αισθανόμαστε πιο πολύ την αγάπη σας, το αληθινό χειροκρότημα, την αλληλεγγύη σας, όταν όπως και εμείς ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ.(ΕΟΔΥ)
ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.