Σε μπουκάλι σαμπουάν …. βρισκόταν η ηρωίνη για 23χρονο κρατούμενο

Ελεύθερη με όρους αφέθηκε η 26χρονη αδελφή του

Ελεύθερη με όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία της στον ανακριτή, μια 26χρονη γυναίκα που κατηγορούνταν για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε αστυνομικό κατάστημα.
Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με όρους την απαγόρευση εξόδου εκτός χώρας και την παρουσία μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, ενώ ο 23χρονος αδελφός της θα οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών, όπου εκτίει ποινή για άλλο αδίκημα.
Σύμφωνα με τη συνήγορο της γυναίκας, Μαριέτα Παλάβρα, δικηγόρο Τρικάλων, η 26χρονη υποστήριξε ότι πήγε πράγματα στον κρατούμενο αδελφό της και πριν τον επισκεφθεί η σύντροφος του 23χρονου, σε συνεννόηση με άλλο άγνωστο άτομο της έδωσε ένα σαμπουάν που έβαλε μαζί με τα πράγματα χωρίς να γνωρίζει τι περιέχει.
Η δικηγόρος ανέφερε επίσης ότι η 26χρονη γυναίκα είχε φύγει από την Αστυνομία, όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο και βρήκαν την ποσότητα 1,14 γραμ. μέσα στο σαμπουάν, της τηλεφώνησαν και η ίδια επέστρεψε στο Αστυνομικό Τμήμα για να συλληφθεί.
Τον νεαρό κρατούμενο, που είχε συλληφθεί για να μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών, όπου εκτίει ποινή για άλλο αδίκημα, εκπροσώπησε ο δικηγόρος Ευάγγελος Κουκουγιάννης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.