Στις τελευταίες μέρες του χρόνου η ελπίδα των Βολιωτών στην τύχη

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για λαχεία και Τζόκερ

Στις τελευταίες μέρες του 2018 εναποθέτουν τις ελπίδες τους για να τους «χαμογελάσει» …η τύχη οι Βολιώτες, που συρρέουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, με μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα λαχεία και στο Τζόκερ, χωρίς βέβαια να υποτιμούνται τα ΣΚΡΑΤΣ, ΚΙΝΟ και το νέο παιχνίδι Virtual. Από την πλευρά τους, τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ υπόσχονται μεγάλη απόδοση κερδών, ενώ η Μαγνησία θεωρείται από τους πράκτορες, ως από τις ευνοημένες περιοχές της χώρας, στα κέρδη.

Ο Σωκράτης Βαρακλιώτης, πρόεδρος ιδιοκτητών πρακτόρων ΟΠΑΠ Ν. Μαγνησίας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Ράδιο Ένα» και είπε ότι όπως στο τέλος κάθε χρόνου έτσι και φέτος, υπάρχει ενδιαφέρον του κόσμου να παίξει τυχερά παιχνίδια με μεγαλύτερη ένταση στο Πρωτοχρονιάτικο λαχείο, το Χριστουγεννιάτικο λαχείο, που κλήρωσε χθες, όπως και Τζόκερ όταν έχει τζακ ποτ.
«Γενικά ο κόσμος έχει ένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, μήπως και, τελευταίες μέρες του χρόνου, του γυρίσει η τύχη, πριν αλλάξει η χρονιά», τόνισε ο πρόεδρος των πρακτόρων ΟΠΑΠ.
«Μεγάλη απόδοση κερδών»

Ο κ. Βαρακλιώτης είπε ότι υπάρχει μεγάλη απόδοση κερδών και σχεδόν όλα τα πρακτορεία έχουν σχεδόν καθημερινά νικητές, από μικρότερα ποσά μέχρι και αρκετά μεγάλα. Ο ίδιος είπε ότι και στη Μαγνησία έχουν βγει αρκετά μεγάλα ποσά και είμαστε από τις ευνοημένες περιοχές της Ελλάδας.

Σχετικά με τα ποσά που παίζουν οι Βολιώτες, ο πρόεδρος των πρακτορείων είπε ότι στη διάρκεια του χρόνου είναι ανάλογα των εισοδημάτων του καθένα και το εισόδημα στα πρακτορεία είναι πολύ μειωμένο σε σχέση με παλιότερα χρόνια.
Τις μέρες των γιορτών, καθώς υπάρχει μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα και αυξάνονται λίγο τα ποσά, αλλά γενικά οι περισσότεροι παίκτες επιλέγουν να παίξουν ένα δελτίο της τάξης των 10 ή 20 €.

Υπεύθυνο παιχνίδι
Ο κ. Βαρακλιώτης επισήμανε και ότι ο ΟΠΑΠ κάνει πολλά για να προσελκύσει το ενδιαφέρον των παικτών σε επίπεδο παιχνιδιών και καταστημάτων, πολλά νέα καταστήματα ανοίγουν από υπάρχοντες πράκτορες και η προσπάθεια στοχεύει στη δημιουργία ενός κέντρου διασκέδασης για όλους και να μπει στα πρακτορεία νέος κόσμος και γυναίκες, κάτι που σε μεγάλο βαθμό έχει γίνει.
Τα νέα παιχνίδια ανέφερε ο πρόεδρος, έχουν αμεσότητα πεντάλεπτου όπως είναι το ΚΙΝΟ, το Virtual, ο live στοιχηματισμός στο ποδόσφαιρο και το ΣΚΡΑΤΣ που αποδίδουν άμεσα κέρδη. Ο ίδιος είπε ότι ένα μεγάλο μέρος της διαρκούς εκπαίδευσης των πρακτόρων, αφορά το υπεύθυνο παιχνίδι, που έχει να κάνει με την προστασία των παικτών από τον εθισμό και να παίζουν μέχρι εκεί που το διασκεδάζουν και όχι παραπάνω.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.