«Την…ξεγέλασε ο Καρεκλίδης την κ. Μποντού- Τοκαλή!»

Αστείες απαντήσεις μετά την ανεξαρτητοποίηση που της ζήτησε

Αστεία απάντηση έδωσε πριν από λίγο στο TRT ο κ. Αχιλλέας Μπέος, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τον κυκλοθυμικό του χαρακτήρα και το πόσο υπολογίζει την αξιοπρέπεια των συνεργατών του.
Σύμφωνα με τη νέα τοποθέτηση του κ. Μπέου, μετά την ανακοίνωση του δήμου Βόλου, μέσω της οποίας ζητά από την κ. Μποντού να ανεξαρτητοποιηθεί, υπεύθυνος για τις δηλώσεις τις οποίες έκανε στο Ράδιο Ένα 102,5 η κ. Μποντού είναι ο Γιώργος Καρεκλίδης, που την μπέρδεψε, σαν να ήταν κοριτσάκι και όχι καθηγήτρια και αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, υποβαθμίζοντας την. Στην ανακοίνωση του ο κ. Μπέος ανέφερε ότι διαστρέβλωσε το «δημοσιογραφικό σκουπίδι» τις δηλώσεις και στην ίδια ανακοίνωση του πριν δύο ώρες τις άνοιγε το δρόμο για την ανεξαρτητοποίηση της, τελικά είπε ότι όλα είναι καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα, απλώς ζήτησε την υποταγή της.
Με την κ. Μποντού δεν έχω κανένα πρόβλημα, είπε, και πιστεύω ότι η παράταξη μας θα παραμείνει αρραγής. Και ακολούθως «όποιοι έχουν προσωπικές βλέψεις και ιδιοτέλειες ας φύγουν».
Προφανώς ο κ. Μπέος βρίσκεται σε σύγχυση σκέψης αυτές τις ώρες της κρίσης που αντιμετωπίζει η παράταξη του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.