Βόλος: Περίμενε να βρει γυναικεία συντροφιά αλλά… τον περίμεναν οι αστυνομικοί

Καταδικάστηκε τελικά για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος

Ένοχο για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος έκρινε έναν νεαρό υπήκοο Μολδαβίας και κάτοικο Βόλου το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και τον καταδίκασε σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.
Ο κατηγορούμενος κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο της μητέρας του το βράδυ της Κυριακής, τον σταμάτησε ένας ρομ στη Ν. Ιωνία και του ζήτησε να τον πάει στο κέντρο. Ο άγνωστος άνδρας του είπε ότι σε συγκεκριμένο σημείο τον περίμεναν εκδιδόμενες γυναίκες, πήγαν στο σημείο, ο άνδρας άφησε έναν φορητό υπολογιστή στο αυτοκίνητο, πήγαν να βρουν τις γυναίκες, αλλά δεν τους περίμενε καμία και άρχισαν να χτυπούν κουδούνια διαμερισμάτων, χωρίς αποτέλεσμα.
Επιστρέφοντας στο αυτοκίνητο τους σταμάτησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι το λάπτοπ που είχε αφήσει ο άγνωστος στο αυτοκίνητό του ήταν κλεμμένο.
Ο συνήγορος του κατηγορουμένου έκανε λόγο για αφέλεια από πλευράς του πελάτη του και αφού η εισαγγελέας μετέτρεψε την κατηγορία από κλοπή, σε αποδοχή προϊόντων κλοπής, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 4 μήνες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.