Βόλος: Προσέγγισε και άλλα τέσσερα παιδιά ο άνδρας που αναζητείται απ΄την Αστυνομία!

Που καταγγέλθηκε για απόπειρα αρπαγής, σύμφωνα με τον πατέρα της ανήλικης

Στο κυνήγι ενός άνδρα 50-55 χρονών, γκριζομάλλη, που έχει μακρύ πρόσωπο και μιλάει «σπαστά» ελληνικά, βρίσκεται η Αστυνομία, για την απόπειρα αρπαγής 10χρονου κοριτσιού, μετά την καταγγελία των γονέων του.

Στην απόπειρα αρπαγής της ανήλικης κόρης του αναφέρθηκε μιλώντας στο Ράδιο ΕΝΑ και τον Ηλία Κουτσερή, ο πατέρας της 10χρονης μαθήτριας Δημοτικού Σχολείου, την οποία ακολούθησε από το φροντιστήριο αγγλικών μέχρι το σπίτι ένας άγνωστος άνδρας μετρίου αναστήματος με γκρίζα μαλλιά.

Όταν ο άνδρας πληροφορήθηκε από την κόρη του το απόγευμα της Δευτέρας, ότι προσπάθησε να την αρπάξει ο άνδρας, βγήκε για να τον κυνηγήσει, αλλά μόλις τον είδε, πρόλαβε και πήδηξε από μια πεζούλα για να εξαφανιστεί, ενώ ο πατέρας της ανήλικης το μόνο που πρόλαβε ήταν να τον πιάσει από το μπουφάν, χωρίς όμως να μπορέσει να τον ακινητοποιήσει.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του είναι αλλοδαπός

Ο πατέρας της ανήλικης δήλωσε ότι ο άνδρας που προσπάθησε να αρπάξει την κόρη του είναι αλλοδαπός και έχει επιχειρήσει και άλλες φορές να αρπάξει παιδιά.

«Πριν 15 μέρες προσέγγισε σε δύο μικρά κορίτσια επί των οδών Ρήγα Φεραίου – Αντωνοπούλου, στον Βόλο, το μεσημέρι της Δευτέρας επιτέθηκε σε δύο αγόρια κοντά στην καθολική εκκλησία και το απόγευμα της ίδια μέρας προσέγγισε την κόμη μου», δήλωσε ο πατέρας του κοριτσιού, που πληροφορήθηκε για τις περιπτώσεις αυτές από τους γονείς τους.

Όπως εξήγησε , το παιδί του πάντα πηγαίνει στο σχολείο, στα αγγλικά και σε όλες τις δραστηριότητες με τη μαμά του, τον ίδιο, τον θείο του ή τη γιαγιά του και ο άνθρωπος αυτός παρακολουθούσε το παιδί από την Κασσαβέτη μέχρι την Όγλ.

«Ετοιμάσου και έλα μαζί μου»

«Ο άνδρας είπε στο κορίτσι «ετοιμάσου και έλα μαζί μου» και είχε το θράσος, αφού το παιδί έφτασε στο σπίτι και μπήκε μέσα να περιμένει στην απέναντι πολυκατοικία και να περιμένει. Όταν βγήκα από το σπίτι και τον ρώτησα τι συμβαίνει, απομακρύνθηκε τρέχοντας», δήλωσε ο πατέρας της ανήλικης.

Ο ίδιος είπε ότι στη δική του γειτονιά πρώτη φορά συμβαίνει ανάλογο περιστατικό και πρόσθεσε ότι ενώ ο ίδιος κυνηγούσε τον άγνωστο, η σύζυγός του ενημέρωσε την Αστυνομία, στο σημείο πήγαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών, που τον αναζήτησαν αλλά δεν τον εντόπισαν.

«Καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου»

Ο πατέρας του κοριτσιού ανέφερε ότι έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ενώ τόνισε ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να εντοπιστεί και να συλληφθεί, αν είναι ψυχικά ασθενής να πάει στο ψυχιατρείο ή να πάει στη φυλακή, βάσει του νόμου.

Αναφερόμενος στο κορίτσι, είπε ότι είναι πλέον ήρεμο, θέλει να πάει στο σχολείο και στις δραστηριότητες και οι γονείς του θα το αφήσουν να συνεχίσει το πρόγραμμά του όπως πριν.

Σημειώνεται ότι την καταγγελία είχε κάνει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα του παιδιού που περιέγραψε τον άνδρα 50-55 χρονών, γκριζομάλλη, που φορούσε τζίν παντελόνι μαύρο μπουφάν με μπλε λουρίδα, είχε μακρύ πρόσωπο και μιλούσε σπαστά ελληνικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.