Α’ ΕΠΣΘ: Συνέχισε με νίκη η Αγία Άννα-Τα αποτελέσματα της Κυριακής (07/11) και οι βαθμολογίες

Αν και ισοφαρίστηκε από τον ΑΟ Σκιάθου, η Αγία Άννα συνέχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της για την 6η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, επικρατώντας με σκορ 3-1.

Το 1-0 έκανε ο συνήθης ύποπτος Ιάσων Παπαδημητρίου, όταν μετά από παράλληλη σέντρα από τα δεξιά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου αντίπαλου τερματοφύλακα.

Ωστόσο στο 36′ από εκτέλεση πλαγίου, η μπάλα έσκασε μπροστά στον τερματοφύλακα της Αγίας Άννας με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω του και να γίνει έτσι το 1-1 για τον ΑΟ Σκιάθου!

Τελικά στο 53′ ο Σέττος με σουτ στην κίνηση από δεξιά θα παραβιάσει την εστία του ΑΟ Σκιάθου για το 2-1 υπέρ τη Αγίας Άννας, ενώ στο 72′ ο Βέργος από τα δεξιά βρήκε στην απέναντι πλευρά τον Παπαδημητρίου και αυτός έκανε το 3-1 σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα του και διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

 

Αγχίαλος-Πρωτεσίλαος 1-1
Την τέταρτη ισοπαλία σε τέσσερα ματς σημείωσε η Αγχίαλος στην έδρα της αυτή τη φορά, κόντρα στον Πρωτεσίλαο με 1-1.
Το σύνολο του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου προηγήθηκε στο 43’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Άλμπα. Στο 46’ ο Πρωτεσίλαος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του επιθετικού της ομάδας Κώστα Αλαμάνη, μιας και ο διαιτητής Γ. Τασιόπουλος, θεώρησε ότι ήταν ο τελευταίος αμυνόμενος, σε ανατροπή πάνω στον Ζητούδη. Παρ’ όλα αυτά όμως το σύνολο του Θανάση Μπίλλη κατάφερε να ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Θανάση Παπαδόπουλου, μετά από γέμισμα σε εκτέλεση φάουλ από τον Στέφανο Σούδη.

 

Διαγόρας Στ.-Μυρμιδόνες 1-1

Ισόπαλο έληξε το ματς στο Στεφανοβίκειο ανάμεσα στον τοπικό Διαγόρα και τους Μυρμιδόνες. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τέρμα του νεαρού επιθετικού Χριστοδουλόπουλου, ευστοχώντας σε τετ-α-τετ, μετά από ασίστ του Αυγουστίνου Κακλιά. Στο 30′ ο Διαγόρας κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Καρατζώλης, με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Γκόγκου, με τους Μυρμιδόνες να βγαίνουν στην κόντρα επίθεση, με αριθμητική υπεροχή, αλλά ο Χριστοδουλόπουλος τελείωσε άστοχα την προσπάθεια, χωρίς να σκοράρει και χωρίς να τροφοδοτήσει κάποιον συμπαίκτη του. Ο Διαγόρας τελικά …έσωσε την παρτίδα με τέρμα του Βλαχόπουλου στο 55′, δίνοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

 

Α’ Όμιλος της Α’ ΕΠΣΘ (6η αγωνιστική)

Αγία Άννα 15
Ακρόπολη 13
Τοξότης 9
Σκιάθος 8
Δάφνη 7
Σαρακηνός 7
Αγ. Παρασκευή 4
ΑΕ 2002 3
Μακρινίτσα 0

 

Β’ Όμιλος της Α’ ΕΠΣΘ (6η αγωνιστική)
Αίας Σ. 13
Γ.Σ. Αλμυρού 11
Ρήγας Φ. 10
Πύρασος 9
Πρωτεσίλαος 8
ΦΘ Αγχίαλος 7
Μυρμιδόνες 2
Αστέρας Ριζ. 1
Διαγόρας Στ. 1

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.