Εκτός Final Four ΕΣΚΑΘ ο Ίωνας Βόλου-Εκφράζει απογοήτευση για τη μη αναβολή

Μετά και το νέο χτύπημα της θεομηνίας στη Μαγνησία

Το Final Four του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα, με τον Ίωνα Βόλου ωστόσο να αποφασίζει να μην πάρει μέρος στον ημιτελικό με αντίπαλο το Πολυαθλητικό Σωματείων Τρικάλων, ενώ εκφράζει την απογοήτευσή του για το ότι δεν αναβλήθηκε η διοργάνωση, μετά το νέο χτύπημα της θεομηνίας στη Μαγνησία.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν παίκτες του Ίωνα που δεν μπορούν να μετακινηθούν προς τον Βόλο, μένοντας σε άλλες δημοτικές ενότητες, με τους δρόμους να έχουν κοπεί, ενώ πολλοί έχουν έρθει αντιμέτωποι με ζημιές, με διακοπή της ηλεκτροδότησης στα σπίτια τους, αλλά και εκ νέου με την έλλειψη νερού για ανθρώπινη χρήση.

Παράλληλα, η ομάδα δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά τον τελευταίο καιρό, μιας και το γήπεδο «Βάκης Παρασκευόπουλος» που χρησιμοποιεί, έχει κι αυτό ανοιχτά θέματα από το προηγούμενο κύμα κακοκαιρίας ήδη.

Έτσι, με όλα αυτά, η διοίκηση του Ίωνα σε συνεννόηση και με τους παίκτες της ομάδας Ανδρών, αποφάσισε να μην πάρει μέρος στη διοργάνωση, με το Πολυαθλητικό Σωματείο Τρικάλων να παίρνει την πρόκριση στον τελικό, όπου θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΛ-Νέος Κεραυνός Λάρισας.

Όπως σημειώνει άλλωστε και ο βολιώτικος σύλλογος σε σχετική τοποθέτηση: « Η ομάδα μας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία του Βόλου που δοκιμάζεται για δεύτερη φορά από τη θεομηνία αποφάσισε να μην παραστεί στο φάιναλ φορ του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ που είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα.

Θεωρούμε ότι οι αγώνες δεν έπρεπε να γίνουν και έπρεπε να αναβληθεί το κύπελλο μετά τα όσα έγιναν και τις καταστροφές που υπάρχουν και από αυτή τη δεύτερη καταστροφή. Επίσης υπάρχουν αθλητές μας που είναι αποκλεισμένοι και δεν μπορούν να μετακινηθούν, άλλοι δεν έχουν ρεύμα και άλλοι έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές και καταστροφές. Ακόμη ο θεσμός ήταν για τη στήριξη των πληγέντων από την κακοκαιρία και στη μνήμη του Χρήστου Γκότα, όμως γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και χάνει όλον αυτό τον χαρακτήρα, αλλά και δεν επιτρέπει στους φιλάθλους να βρεθούν και να ξεφύγουν από αυτό που περνάνε και να τιμήσουν αυτόν τον άνθρωπο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.