Eλέγχει κάθε σενάριο και προοπτική η Νίκη Βόλου

O Αλέξης Παπακωνσταντίνου

Σε αναμονή της συνάντησης όλων των εμπλεκόμενων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και των τηλεοπτικών οργανισμών που μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος της προβολής (ή και να το μοιραστούν…) βρίσκονται οι ομάδες της Football League, με τη Νίκη Βόλου να μην αποτελεί εξαίρεση.

Έτσι, και οι «κυανόλευκοι» περιμένουν τις εξελίξεις για το τι μέλλει γενέσθαι, ώστε να μάθουν αν τελικά θα αγωνιστούν στη Super League 2 μέσω της αναδιάρθρωσης, ή αν θα πρέπει να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω εκτός γηπέδου, ή ακόμη αν θα επιβεβαιωθεί το χειρότερο σενάριο για νέα προσπάθεια στη Football League.

Kάποια στιγμή θα λήξει το θέμα,ίσως και μέχρι τέλη Ιουνίου, και όλες οι ομάδες θα ενημερωθούν ώστε να προχωρήσουν τα σχέδιά τους, αν και κάποιες πρώτες σκέψεις και κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Από πλευράς Νίκης παράλληλα αναμένεται και η άφιξη του Αλέξη Παπακωνσταντίνου στα μέσα Ιουνίου πιθανότατα για να δρομολογηθούν εξελίξεις, αφού υπάρχουν θέματα ανοιχτά, όπως αυτό της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Στάικο Βεργέτη, αλλά και άλλα, όπως οι εργασίες στο γήπεδο και το την προπονητική υποδομή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.