Ικανοποιημένος ο Σάκης Θεοδοσιάδης, περιμένοντας όμως ενίσχυση

Τα συμπεράσματα από το φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με τον ΠΟ Φηκης

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Θεοδοσιάδης, από την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον ΠΟ Φήκης, στο φιλικό παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες το απόγευμα της Κυριακής, τονίζοντας ωστόσο ότι αναμένεται ενίσχυση στο δυναμικό των «ερυθρόλευκων».

«Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ μας απαρτίζεται από νέα παιδιά. Διαθέτουμε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές, με τέσσερις σημαντικούς παίκτες να λείπουν από το φιλικό με τη Φήκη. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε 2-3 θέσεις «κλειδιά» όπως είναι ο επιθετικός, ο στόπερ και ο μεσοεπιθετικός» υπογράμμισε για τα μεταγραφικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.

«Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που θα βρούμε απέναντί μας στο πρωτάθλημα, πάρα πολύ καλή και με πολύ καλό προπονητή. Μας δόθηκε η ευκαιρία να έχουμε προσαρμογές, αφού ξέρετε ότι έχουμε μία καινούργια ομάδα κι εμείς, με πολλά νέα παιδιά. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο» ανέφερε από εκεί και πέρα για την αναμέτρηση με τον ΠΟ Φήκης ο έμπειρος προπονητής, για να συμπληρώσει: «Γενικά έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με κομμάτια του παιχνιδιού να ελέγχονται κατά διαστήματα και από εμάς και από την ομάδα της Φήκης. Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι τα παιδιά παίρνουνε εμπειρίες από αυτές τις δύσκολες έδρες για να καταλάβουν τι μας περιμένει στο πρωτάθλημα. Μέσα από αυτές τις εμπειρίες καλούνται να προετοιμαστούν καλύτερα το ερχόμενο διάστημα για να είναι έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

«Αναμένεται δύσκολο πρωτάθλημα»

Ειδικά, για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής,, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν κρύφτηκε, τονίζοντας ότι θα υπάρχουν δυσκολίες, ενώ στάθηκε και στην ξεχωριστή βαρύτητα που φέρει το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου.

«Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με δυνατές ομάδες και δύσκολες έδρες. Είμαστε Ολυμπιακός Βόλου και καταδικασμένοι σε κάθε γήπεδο να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Το μυαλό μας είναι καθημερινά στο να δουλεύουμε σκληρά στην προετοιμασία μας για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και της διοίκησης και των φιλάθλων μας» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Τέλος, όσον αφορά την κατηγορία, και περιμένοντας και τον καταρτισμό των ομίλων, ο Σάκης Θεοδοσιάδης σημείωσε: «Για μένα είναι καλό να δούμε ομάδες που λέγεται ότι θα είναι στον όμιλό μας, όπως αυτές της Κέρκυρας. Θα είναι καλό να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και καλύτερο ποδόσφαιρο πιθανόν και από την παραπάνω κατηγορία. Πιστεύω ότι και είναι καλές ομάδες με αξιόλογους προπονητές και σ’ αυτήν την κατηγορία μπαίνουν κομμάτια ποιότητας. Προσπαθούν όλες οι ομάδες να δημιουργήσουν ποιοτικά χαρακτηριστικά στον τρόπο παιχνιδιού τους. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες του πρωταθλήματος και καθημερινά στις προπονήσεις προσπαθούμε να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές για τον δύσκολο δρόμο που έχουμε να διαβούμε σ’ αυτήν την κατηγορία».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.