Ριζικές αλλαγές στη Νίκη Βόλου, χωρίς Τουτουντζόγλου η νέα χρονιά

Eνώ παραμένει ο Σάκης Κουτίνας-Αποχωρούν βασικοί παίκτες

Δύσκολο έως αδύνατο δείχνει να παραμείνει στις επάλξεις της μπασκετικής Νίκης Βόλου ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου, παρά το ότι στην τελευταία ανοιχτή συνέλευση είχε αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα ώστε η ομάδα να εμφανιστεί δυνατή τη νέα χρονιά, με τον Ερασιτέχνη να ετοιμάζεται πλέον για τη νέα χρονιά.

Αν και κάτι επίσημο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό, ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου δεν συνεχίζει, μιας και η πρότασή του για ένα συλλογικό σχήμα, με εξασφαλισμένο εξ αρχής το χρηματικό κεφάλαιο (80 χιλιάδες ευρώ) και με πλάνο τριετίας δεν βρήκε ανταπόκριση από τα άτομα που θα περίμενε ίσως και ο ίδιος. Αφού λοιπόν δεν υπάρχει ανταπόκριση, ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να βγάλει αυτός και πάλι τα κάστανα από τη φωτιά…

Ο Γιώργος Βλιώρας θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, έχοντας αποτελέσει μέλος του τεχνικού επιτελείου και την προηγούμενη χρονιά, και θα βασιστεί σε παίκτες που βρίσκονταν στην ομάδα και έχουν άμεση σχέση με τον Βόλο. Έτσι, δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Βασίλη Βρεττά, ενώ δύσκολα θα παραμείνει ο Γάλλος Ιντό, τη στιγμή που ο Παπαδόπουλος έχει ήδη ανακοινωθεί από τον ΚΑΟ Δράμας ενώ ο Σιπητάνος οδεύει και πάλι προς Γρεβενά.

Στόχος είναι βέβαια να παραμείνει ο Σάκης Κουτίνας, κάτι που αναμένεται να γίνει, καθώς ο αρχηγός της Νίκης μίλησε με την υπάρχουσα διοίκηση και απομένουν οι λεπτομέρειες για να γίνει γνωστή και επισήμως η ανανέωση της συμφωνίας. Όσον αφορά τους υπόλοιπους, κάποιοι θα παραμείνουν ενώ αναμένονται επαφές και με παίκτες βολιώτικων συλλόγων για να ενισχύσουν την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Με ενδιαφέρον από εκεί και πέρα αναμένεται η οριοθέτηση των στόχων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τη Β’ Εθνική (Νational League 1 όπως ονομάζεται πλέον) να είναι ακόμη πιο απαιτητική σε ό,τι αφορά το θέμα της παραμονής στην κατηγορία.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.