Αυτό είναι το φετινό παγοδρόμιο στο νέο Πάρκο των Ευχών

Αδιαμφισβήτητα το περσινό σημείο αναφοράς του πρώτου Πάρκου των Ευχών ήταν το παγοδρόμιο μέσα στη λίμνη του Αλκαζάρ. Φέτος το παγοδρόμιο στο ανανεωμένο και πληρέστερο Πάρκο των Ευχών είναι ακόμη καλύτερο. Αυτή που βλέπετε είναι η φωτορεαλιστική εικόνα που δείχνει πως θα είναι το παγοδρόμιο τη νύχτα. Μια εικόνα που αναμένεται να μαγέψει τους επισκέπτες που φέτος αναμένεται να είναι πολύ περισσότεροι. Εκεί θα δούμε στην έναρξη της λειτουργίας την ομάδα Βούλγαρων καλλιτεχνών να μας χαρίσουν ένα show on ice.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνουν οι άνθρωποι του παγοδρομίου αναμένεται φέτος να είναι υπερδιπλάσιο από το περσινό που έφτανε τα 400 τ.μ. Οι ίδιοι οι επισκέπτες σε φόρμα επικοινωνίας που άνοιξε τον περασμένο Μάρτιο στην ιστοσελίδα του Πάρκου ζήτησαν να έχει φάτνη αλλά και ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Έτσι όπως μπορείτε να δείτε η επιθυμία των fan του πάρκου έγινε πραγματικότητα. Το παγοδρόμιο θα είναι κυκλικό όπως δείχνει και η φωτορεαλιστική εικόνα και στο κέντρο του θα υπάρχει ένα πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα έχει ύψος 21,5 μέτρα δίνοντας μια άλλη γιορτινή ατμόσφαιρα στο πάρκο αλλά και κυρίως σε αυτούς που θα κάνουν πατινάζ στον πάγο.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η δημοπρασία για το παγοδρόμιο και το λούνα πάρκ με τον δήμο να βάζει στα ταμεία του 70 χιλιάδες ευρώ, όσα δηλαδή και πέρυσι.

Περισσότεροι επισκέπτες στο Πάρκο – Έρχονται γκρουπ από Βουλγαρία
Είναι αλήθεια ότι φέτος στον τομέα της προσέλευσης επισκεπτών φαίνεται πως έχει γίνει πολύ καλύτερη δουλειά σε σχέση με πέρυσι. Τόσο οι επαφές με τους πράκτορες της Βόρειας Ελλάδας όσο και οι επαφές και η επίσκεψη με τη Σέρβικη αντιπροσωπεία που επισκέφτηκε την πόλη μας φαίνεται να δίνει καρπούς. «Σύμφωνα με όσα μας μεταφέρονται ως πληροφορίες και σε εμάς τους ίδιους από την έκθεση «Philoxenia» το κλίμα είναι παραπάνω από θετικό. Ήδη από την Βόρεια Ελλάδα ετοιμάζονται εκδρομές για τη Λάρισα και το Πάρκο των Ευχών», αναφέρει στη Larissanet o αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Νταής.

Την ίδια ώρα η Λάρισα, αλλά και το Πάρκο των Ευχών έχει μπει στην χριστουγεννιάτικη μπροσούρα του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας. «Η «Philoxenia» έδειξε ότι το πρότζεκτ της Λάρισας για τα φετινά Χριστούγεννα και τα πρακτορεία είναι πάρα πολύ ψηλά», αναφέρει κ. Νταής.

Φαίνεται ότι το φετινό πάρκο θα έχει και μια άλλη πρωτιά. Θα έρθουν τις ημέρες των εορτών στην πόλη και το Πάρκο των Ευχών οργανωμένα γκρουπ επισκεπτών από το εξωτερικό. «Αναμένουμε κάποια γκρουπ από την Βουλγαρία. Επίσης γίνονται κάποιες προσπάθειες να έρθουν και τουρίστες από την Σερβία καθώς μετά την επίσκεψη της αντιπροσωπείας τους έχει ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Επίσης υπάρχουν δημοσιεύματα σε τουρκικά μέσα και στην Κωνσταντινούπολη που αναφέρονται στο φετινό Πάρκο των Ευχών.

Τι νέο έρχεται εκτός από το παγοδρόμιο
Το νέο Πάρκο θα έχει φέτος περισσότερους θεματικούς χώρους που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς επισκέπτες. Ο φωτισμός των διαδρόμων θα δίνει μια μαγική εικόνα. Στον μεγάλο διάδρομο θα υπάρχει ένας «μαγικός» ουρανός που θα καθοδηγεί τους επισκέπτες στο κέντρο του πάρκου. Βέβαια επιβλητική θα είναι, λίγο πριν το παγοδρόμιο, και η φάτνη που θα στηθεί για πρώτη φορά.

Φέτος ο στολισμός θα κατευθύνει τους επισκέπτες μετά το Πάρκο προς το κέντρο της πόλης όπου και εκεί θα βιώνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα. «Θέλουμε και φέτος να δώσουμε ξανά αυτές τις μαγικές εικόνες που αγάπησαν πέρυσι οι επισκέπτες του Πάρκου των Ευχών και της πόλης μας», καταλήγει ο κ. Παναγιώτης Νταής.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.