Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές από καταστήματα της Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας -4- περιπτώσεις κλοπής, -3- τετελεσμένες και -1- απόπειρα, από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καρδίτσα.

Συνελήφθη, χθες (05-06-2023) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, προχθές (04-06-2023) το βράδυ, ο δράστης διέρρηξε την κεντρική είσοδο καταστήματος της πόλης και εισήλθε στο εσωτερικό, ωστόσο έγινε αντιληπτός και έφυγε, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Μετά από αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο δράστης:

την 28-05-2023 το μεσημέρι, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ,
την 01-05-2023 το βράδυ, παραβίασε την κεντρική είσοδο άλλου καταστήματος της πόλης και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -90- ευρώ &
την 01-06-2023 τις μεταμεσονύχτιες ώρες, αφού παραβίασε την κεντρική πόρτα άλλου καταστήματος στην Καρδίτσα, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.