Fame trip στη Λάρισα το Πάσχα με δημοσιογράφους και instagrammers!

Κωδικός: Εξωστρέφεια… με όπλο τις τοπικές γεύσεις και όχημα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτός είναι ο στόχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας καθώς θέλει να διαφημίσει τα καλύτερα σημεία της περιοχής, προσκαλώντας δημοσιογράφους αλλά και instagrammers.

Πριν λίγες ημέρες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έγκριση εξειδίκευσης δαπανών για την διοργάνωση ενός fame trip από Έλληνες δημοσιογράφους για “Πάσχα στο Ν. Λάρισας» , στο πλαίσιο δράσεων τουριστικής προβολής και το Larissanet.gr δίνει μια μικρή «γεύση» από όσα θα ακολουθήσουν.

Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με την απόφαση, στοχεύει στην ενίσχυση και ανάδειξη – με τη χρήση όλων των διαθέσιμων μέσων προβολής (αρθρογραφίας, ρεπορτάζ, εικόνας, social media – Instagrammers, Influencers) – του προορισμού με κύριους άξονες τη γαστρονομία και τον τουρισμό. Όσον αφορά την Π.Ε. Λάρισας θα ξεναγηθούν σε πολυάριθμα αξιοθέατα ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκτός από το φυσικό περιβάλλον, τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τις ποικίλες εναλλακτικές μορφές τουρισμού που προσφέρονται στη περιοχή μας και την ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα δημοσιογράφοι από το Αθηνόραμα, τις Διακοπές, το Olive, και μία Instagramer και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα συμμετοχής από το iefimerida.

Το πρόγραμμα:
Πρώτη μέρα: Λάρισα- επίσκεψη στα Μουσεία και το ιστορικό κέντρο.
Ξενάγηση στο Διαχρονικό Μουσείο
Ξενάγηση στο Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων, Μύλος του Παππά
Περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της Λάρισας
Δεύτερη μέρα: Δήμος Τεμπών και Δήμος Αγιάς
Τρίτη μέρα: Δήμος Τυρνάβου-Δήμος Ελασσόνας

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.