Γιορτή Πυροσβεστικής: Θετικός απολογισμός στη Θεσσαλία – Δεσμεύσεις για συνεργασία

Ημέρα γιορτής για το Πυροσβεστικό Σώμα η σημερινή, καθώς τιμώνται οι Προστάτες του Σώματος «Άγιοι Τρεις Παίδες εν Καμίνω», ενώ στη Λάρισα οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αγίου Αχιλλίου.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερωνύμου, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε ευχαριστίες για την προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στον Άγιο Αχίλλιο αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών.

Στη συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας, όπου ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Χρήστος Σπαθούλας επισήμανε ότι η αντιπυρική περίοδος έληξε με θετικό απολογισμό για την περιοχή. Παράλληλα, υπογράμμισε την καλή συνεργασία που υπάρχει τόσο με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, όσο και με τους Δήμους της περιοχής. «Δεν ζητάμε ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες μας» τόνισε ο Διοικητής και πρόσθεσε «για εμάς το αντάλλαγμα είναι η αγάπη του κόσμου».

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς και ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Ψηφιακών Πολιτικών – Έξυπνης Πόλης Δ. Λαρισαίων Κωνσταντίνος Διαμάντος, οι οποίοι από την πλευρά τους μίλησαν με θερμά λόγια για την προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος, όπως και για τη διάθεση των φορέων που εκπροσωπούν να προσφέρουν πλήρη στήριξη στην Πυροσβεστική.

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.