«Νίκο θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»

Ο κόσμος της ποδηλασίας θρηνεί για τον αδόκητο θάνατο του 22άχρονου Νίκου Μπιτσάκη το πρωί της Κυριακής (20/02) στη Λάρισα.

Ο νεαρός, που έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από τοίχο εγκαταλελειμμένου κτιρίου, καταγόταν από τα Χανιά και σπούδαζε στην πόλη της Θεσσαλίας.

Ο Νίκος Μπιτσάκης αγωνιζόταν με την ομάδα ποδηλασίας Τάλως Χανίων.

«Θλίψη και ανείπωτος πόνος στην οικογένεια του ΤΑΛΩ. Ο Νίκος Μπιτσάκης, ο γελαστός και αγαπητός σε όλους Νίκος με τα χωρατά του και τα γέλια του δεν είναι πια μαζί μας.

Κανείς μας δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει πως από την μια στιγμή στην άλλη χάθηκε με αυτόν τον άδικο και απίστευτο τρόπο ένα από τα καλύτερα παιδιά μας, ένας ποδηλάτης με πανελλήνιες διακρίσεις στο ενεργητικό του.

Νίκο θα είσαι πάντα στην καρδιά μας. Η σκέψη όλων μας, όλων όσοι σε γνώρισαν και σε αγάπησαν, οι συναθλητές σου, οι προπονητές, θα είναι κοντά στους γονείς σου με την ευχή να βρουν την υπομονή και το κουράγιο να αντέξουν το απίστευτο φευγιό σου».

Σε συλλυπητήρια δήλωση προς τον ΠΟ Τάλως Χανίων προχώρησε και ο πρόεδρος της ΕΟ Ποδηλασίας, Βασίλης Διαμαντόπουλος:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας σας εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για την απώλεια του νεαρού ποδηλάτη του Σωματείου σας Νικόλαου Μπιτσάκη.

Παρακαλούμε όπως μεταφέρετε τα ειλικρινή συλλυπητήρια της Ε.Ο.Π. στην οικογένεια του αδικοχαμένου αθλητή».

Η δημοσίευση του συλλόγου:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.