Συγκλονίζουν οι περιγραφές για το τραγικό συμβάν με τον 22χρονο φοιτητή

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία, όπως και το Πανελλήνιο, από την τραγική κατάληξη που είχε το συμβάν με τον 22χρονο φοιτητή Νίκο Μπιτσάκη, νωρίς το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα…

Το larissanet.gr συνομίλησε με δύο συμπολίτες που ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στο σημείο όπου εκτυλίχθηκαν όλα επί της οδού Ασκληπιού, κοντά στη συμβολή με την οδό Οικονόμου εξ Οικονόμων.

Ο Θάνος Τάκας (δεξιά στο βίντεο) διαμένει κοντά και άκουσε τον θόρυβο που προκλήθηκε από την πτώση της κολόνας, η οποία στήριζε την μεταλλική πόρτα στην εγκαταλελειμμένη οικία. Μάλιστα, ήταν αυτός που βρέθηκε κοντά στον άτυχο φοιτητή τα λεπτά που είχε ακόμη σφυγμό, λίγο πριν αφήνει την τελευταία του πνοή.

Επίσης, μιλάει ο Δημήτρης Βόβουρας, υπεύθυνος του μπαρ «Black Rose», όπου διασκέδαζε η παρέα των νεαρών με τον άτυχο Νίκο λίγο πριν αποχωρήσουν και γίνει το κακό μερικά μέτρα παρακάτω.

Όσα μεταφέρουν από εκείνες τις πρώτες στιγμές είναι συγκλονιστικά:

Παράλληλα, οι δύο περίοικοι αναφέρονται σε όλο το ιστορικό της εγκατάλειψης του κτιρίου στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Οικονόμου εξ Οικονόμων, όπως και σε αυτά που δεν έγιναν από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Μάλιστα, επισημαίνουν τις φθορές που προκλήθηκαν από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου 2021 στην περίφραξη του κτιρίου, ενώ πρόσφατα η οδός Ασκληπιού ανακατασκευάστηκε χωρίς να έχουν υπάρξει από οποιαδήποτε πλευρά περαιτέρω εργασίες.

 

 

Πηγή: Larissanet.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.