Περίπτερο για τον μητρικό θηλασμό στον Βόλο

Στο πλαίσιο της 10ης Πανθεσσαλικής γιορτής οικολογικής γεωργίας

Με δικό του περίπτερο θα συμμετάσχει στη «10η Πανθεσσαλική γιορτή οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας», ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος – La Leche League Greece (www.lllgreece.org), στο Πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου και σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου από 6 ως 8 το απόγευμα, οι σύμβουλοι Μυρτώ Χρονάκη και Μαρία Γεωργακού θα συντονίσουν συνάντηση με θέμα «Ο θηλασμός από το Α ως το Ω», την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι.
Στην Πανθεσσαλική Γιορτή Οικολογίας, ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο με ενημερωτική υλικό για τον μητρικό θηλασμό και τις δράσεις του.
Ο Σύνδεσμος, που είναι μια ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική οργάνωση που προσφέρει πληροφόρηση, ενθάρρυνση και υποστήριξη στις μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους, με την ομάδα του Βόλου οργανώνουν τρεις μηνιαίες συναντήσεις για την περίοδο Φθινόπωρο – Χειμώνας 2019.
Οι συναντήσεις ξεκίνησαν στις 18 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσουν τις Τετάρτες 16 Οκτωβρίου, 13 Νοεμβρίου και 11 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο σπίτι της συμβούλου Μυρτώς Χαριτάκη.
Οι συναντήσεις των Ομάδων είναι ανοιχτές για όλες τις μητέρες που θηλάζουν ή ενδιαφέρονται να θηλάσουν τα παιδιά τους και έχουν ως στόχο να ενθαρρύνουν τις μητέρες να ανταλλάξουν εμπειρίες, ιδέες και απόψεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.