Απομονωμένος ο Βόλος από όλους

Από τότε που ο Βόλος εξέλεξε δήμαρχο τον Αχιλλέα Μπέο, τέθηκε αυτομάτως στο περιθώριο και κανείς δεν θέλει να έχει παρτίδες μαζί μας.
Αποτέλεσμα είναι η πόλη να μην έχει επαφές με την πολιτική εξουσία και να μην μπορεί να προωθήσει τα θέματά της. Ο Αχιλλέας Μπέος, που υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί υπέρ της πόλης και των κατοίκων της και θα διεκδικεί με δυναμικότητα από τους υπουργούς λύσεις των προβλημάτων, δεν έχει δει κανέναν έως τώρα, ούτε στην Αθήνα, αλλά ούτε και εθιμοτυπικά δεν τον επισκέφτηκε κανείς στο δημαρχείο.
Φυσικά δεν θα απαριθμήσουμε όλους και όλες που γύρισαν την πλάτη τους, αλλά πρόσφατα και η Ντόρα Μπακογιάννη δεν πέρασε από το δημαρχείο. Το θέμα είναι, ότι παρότι η Νέα Δημοκρατία δεν θέλει να συνεργάζεται με τη δημοτική αρχή Βόλου, εν τούτοις υπάρχουν τοπικά μεγαλοστελέχη της τα οποία «προσκυνούν» τον «μεγάλο αρχηγό» και προσδοκούν στην βοήθεια του στις βουλευτικές εκλογές. Το ερώτημα όμως είναι πως είναι δυνατόν να είναι με τον αστυφύλακα και τον χωροφύλακα. Δηλαδή και με το κόμμα της ΝΔ και με τον κ. Μπέο, με τον οποίο κανείς δεν θέλει να έχει πολλά- πολλά. Το θέμα όμως για τον Βόλο δεν είναι ότι δεν θέλουν οι εκπρόσωποι των κομμάτων να δουν τον δήμαρχο, αλλά ότι χάνει η ίδια η πόλη από τις επιλογές της και δεν μπορεί να προωθήσει θέματα που την απασχολούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.