Metrosport: «Το φλερτ ΠΑΟΚ και Μπέου είναι διαρκές και δυνατό»

Στη Θεσσαλονίκη ο δήμαρχος Βόλου

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας metrosport.gr, που επαναφέρει στη συζήτηση το σενάριο εμπλοκής του Δημάρχου Βόλου με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το… φλερτ ΠΑΟΚ και Μπέου είναι διαρκές και δυνατό, και μάλιστα επικαλείται πληροφορίες που μεταφέρθηκαν από τον Γιώργο Μπούζο στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και αναφέρουν ότι ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στην Τούμπα και συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Ζήση Βρύζα, αλλά και τον συνεργάτη του τελευταίου, Ντίνο Διαμαντόπουλο. «Σημειωτέον ότι στις συναντήσεις συνοδευόταν από τη δικηγόρο του» αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα σημειώνονται τα εξής: «Η παρουσία του δημιουργεί συνειρμούς μετά και όσα είχε πει ο ίδιος πριν λίγο διάστημα στην εκπομπή «Στη Σέντρα» περί πιθανής εμπλοκής του στα του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν βέβαια σημαντικά εμπόδια για να ασχοληθεί ενεργά με τον ΠΑΟΚ και το βασικότερο είναι ότι η ιδιότητά του ως δημάρχου Βόλου και οι υποχρεώσεις που προκύπτουν από αυτή. Δεν ξέρουμε αν μπορεί να ξεπεραστεί ο σκόπελος αυτός, πάντως το φλερτ ΠΑΟΚ και Μπέου είναι διαρκές και δυνατό…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.