Συνεχίζει τον πόλεμο στη Νίκη ο Μπέος, δεν δίνει τη Νεάπολη, ενώ κλείνει το Πανθεσσαλικό

Αναζητούν πάλι έδρα οι κυανόλευκοι ενόψει του ματς με τον Ηρακλή

Η Νίκη μπορεί να δείχνει ότι έχει βρει τον δρόμο της αγωνιστικά και να έχει πάρει τρία συνεχόμενα τρίποντα, αλλά ο πόλεμος από την πλευρά του Αχιλλέα Μπέου προς αυτήν δεν λέει να σταματήσει.

Η βολιώτικη ομάδα έχει να δώσει την ερχόμενη Κυριακή εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της SL2, αλλά ήδη έχει προκληθεί αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στην ΠΑΕ.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι το Πανθεσσαλικό θα κλείσει, για να γίνει επισπορά, μετά τον αγώνα το βράδυ του Σαββάτου (11/11) του ΝΠΣ Βόλος με τον Άρη και θα δοθεί και πάλι προς χρήση για το εξ αναβολής ματς ΝΠΣ Βόλος-Πανσερραϊκός στις 29/11, ενώ θα μπορούσε να δοθεί στη Νίκη την Κυριακή (σ.σ. δεν μπορεί να μετατεθεί ο αγώνας με τον Ηρακλή τη Δευτέρα, αφού ακολουθεί την Τετάρτη 15/11 το εκτός έδρας με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη),

Επομένως, γι’ αυτό το διάστημα η Νίκη ξεχνά το Πανθεσσαλικό, με τους κυανόλευκους, όπως είναι κατανοητό, να στρέφονται στη λύση της Νεάπολης.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ωστόσο που είχε ο γενικός αρχηγός της Νίκης, Αποστόλης Κουφογεώργος, με τον Αχιλλέα Μπέο, ο δήμαρχος Βόλου αρνήθηκε να υπογράψει παραχωρητήριο για τη Νεάπολη.

Έτσι λοιπόν η Νίκη βρίσκεται για μία ακόμη φορά σε αναζήτηση γηπέδου με τον κίνδυνο να εξοριστεί για μία ακόμη φορά  να είναι ορατός.

Πιο αναλυτικά, σε επικοινωνία που είχε το magnesiasports με τον κ. Κουφογεώργο, μας τόνισε ότι αρχικά επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, Γιώργο Βλιώρα, ο οποίος τον πληροφόρησε ότι ο δήμαρχος δεν υπογράφει παραχωρητήριο και στη συνέχεια ο παράγοντας της Νίκης απευθύνθηκε στον ίδιο τον Αχιλλέα Μπέο. Ο τελευταίος του επεσήμανε ότι  δεν υπάρχει παραχωρητήριο και αν θέλει η Νίκη, ας μπει στη Νεάπολη να παίξει!

Εύλογα ο κ. Κουφογεώργος του απάντησε ότι χρειάζεται παραχωρητήριο, για να είναι νόμιμη η ομάδα, γιατί χωρίς αυτό δεν μπορεί να πάρει την άδεια τέλεσης αγώνα.

Η απάντηση του δημάρχου Βόλου ήταν «εγώ δεν δίνω ούτε συμφωνητικό ούτε παραχωρητήριο και κάντε ό,τι θέλετε, η Νεάπολη είναι για όλες τις ομάδες». Από τη μεριά του ο κ. Κουφογεώργος αντέτεινε στον δήμαρχο ότι δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό. Συμπλήρωσε δε πως η Νίκη δεν θέλει τη Νεάπολη αποκλειστικά και πως και πέρσι μπήκαν άλλες ομάδες να κάνουν προπόνηση αλλά και για να δώσουν αγώνες.

«Υπάρχει ένα συμφωνητικό στο γραφείο σας, το οποίο δεν υπογράφετε. Υπογράψτε το, για να είμαστε κι εμείς νόμιμοι, ώστε να μπούμε και πάλι μέσα, για να μη χαλάσει και το γήπεδο, γιατί όσο το αφήνετε, θα χαλάσει», είπε στον Αχιλλέα Μπέο ο Αποστόλης Κουφογεώργος, για να εισπράξει την εξής απίστευτη απάντηση: «Πηγαίνετε να βρείτε γήπεδο αλλού. Πολύ έχω ασχοληθεί μαζί σας», σύμφωνα με όσα μας αποκάλυψε ο γενικός αρχηγός της Νίκης.

Η Νίκη λοιπόν αντιμετωπίζει εκ νέου έντονο γηπεδικό πρόβλημα ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή την Κυριακή και χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά το ματς με την ΑΕΚ Β «ελπίζω με όλη μου την καρδιά να παίξουμε στον Βόλο με τον Ηρακλή, θα είναι αμαρτία από τον Θεό να παίξουμε εκτός Βόλου».

Από δω και πέρα η διοίκηση της Νίκης οφείλει να αλλάξει στάση και να βγει… στα κάγκελα, αφού είναι φανερό ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει σκοπό να συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα συνεχώς με το γηπεδικό και πως η παραχώρηση του Πανθεσσαλικού για τον αγώνα με τον Καμπανιακό ήταν απλώς ένα … διάλειμμα στην αρνητική στάση που έχει αποφασίσει να κρατήσει απέναντι στην ιστορικότερη ομάδα της πόλης.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.