Αλμυρός: Κατά της Δημοτικής Αρχής δύο μειοψηφίες

Για τη μήνυση κατά της προέδρου Εργαζομένων ΟΤΑ και της ΔΕΥΑΑΛ

Κατά της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού στρέφονται δύο παρατάξεις των μειοψηφιών, που σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν ότι ανέλαβε ρόλο εισαγγελέα και Πόντιου Πιλάτου.

Οι «Ενωτική Δημοτική Κίνηση» και «Δημοτική Πρωτοβουλία» χαρακτηρίζουν πρωτάκουστες τις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής που αποφάσισε να προσληφθεί δικηγόρος για να μηνυθεί η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας γιατί υποτίθεται προσέβαλε το δήμαρχο και μέλη της δημοτικής αρχής όταν κατήγγειλε την απαράδεκτη και φασίζουσα συμπεριφορά τους απέναντι σε εργαζόμενους του Δήμου, μετά από καταγγελίες εργαζομένων του Δήμου Αλμυρού.

«Στα χρονικά του Δήμου μας είναι η πρώτη δημοτική αρχή που καταγγέλλεται από το σωματείο των εργαζομένων», αναφέρουν οι μειοψηφίες που δηλώνουν ότι θα προσφύγουν αρμοδίως κατά της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με τις μειοψηφίες «οι κύριοι της δημοτικής αρχής με χρήματα των δημοτών και όχι δικά τους, προσπαθούν να καλύψουν την ανικανότητα τους στήνοντας νομικίστικα δικαστικά σόου. Επικαλούνται την προσβολή του θεσμού του δημάρχου, αγνοώντας εσκεμμένα ότι όταν οποιοσδήποτε υπηρετεί δημόσιους θεσμούς, με την συμπεριφορά του είτε τους τιμά, είτε κρύβεται πίσω από αυτούς και τους απαξιώνει».

Σχετικά με αποστολή λανθασμένων λογαριασμών της ΔΕΥΑΑΛ, οι μειοψηφίες αναφέρουν ότι ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή όχι μόνο δεν είχαν διαμορφώσει πρόταση αντιμετώπισης του προβλήματος που οι ίδιοι δημιούργησαν, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση του Δήμου, αλλά παίζοντας τον ρόλο Πόντιου Πιλάτου και εισαγγελέα ο κ. Δήμαρχος απευθύνει «δήθεν αυστηρά ερωτήματα» στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΛ λες και πρόκειται για δημοτική κοινωφελή επιχείρηση άλλου Δήμου

Καταλήγοντας οι μειοψηφίες ζητούν από τους υπεύθυνους της δημοτικής αρχής να επισκεφτούν τα δημοτικά διαμερίσματα και να σκύψουν πάνω στα προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης, αφήνοντας στην άκρη τα νομικίστικα δικαστικά σόου και τις επιστολές υπεκφυγών!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.