Κριτική απ΄ την «Ενωτική Δημοτική Κίνηση Αλμυρού»

Για χωρίς σχέδιο και προοπτική, μακριά από τις ανάγκες των δημοτών, ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Ενωτική Δημοτική Κίνηση Αλμυρού.
Παράλληλα, κάνει λόγο για κλείσιμο του καφενείου στο ΚΑΠΗ, αναφέροντας ότι «συνεχίζεται βιαστικά το ξήλωμα της ήδη υποβαθμισμένης κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.

Όπως αναφέρεται παράλληλα, «στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 10/11 στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, αποτυπώθηκαν και αναδείχθηκαν:
α) Τα ασφυκτικά πλαίσια της μνημονιακής πολιτικής υποχρηματοδότησης του Δήμου για παρέμβαση στις καθημερινές ανάγκες και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.
β) Η ανεπάρκεια της οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες με ευθύνη των εφαρμοζόμενων μέχρι σήμερα πολιτικών.
γ) Το στίγμα της νέας Δημοτικής Αρχής που χωρίς σχέδιο, πρόχειρα και βιαστικά, αντιγράφει την προηγούμενη και κινείται σε αντιλαϊκή κατεύθυνση μακριά από τις ανάγκες των πολιτών, ξηλώνοντας δομές κοινωνικής πολιτικής.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, το τεχνικό πρόγραμμα καθώς και το κλείσιμο του καφενείου του ΚΑΠΗ και με τις παρεμβάσεις τους ανέδειξαν μια άλλη λογική για την άμεση λειτουργία του Δήμου, σύμφωνα με τις ανάγκες των δημοτών και την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας και μέσα από συγκεκριμένες προτάσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.