Στο επίκεντρο η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σκιάθου

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα «Οικονομική και τουριστική ανάπτυξη στα νησιά των Β. Σποράδων και η συμβολή της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Β. Ελλάδα» . Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 10 στην Σκιάθο και στο ξενοδοχείο Skiathos Palace.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κος Κωτσός Γεώργιος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων διευκρίνισε ότι η συγκεκριμένη ημερίδα υλοποιείται στα πλαίσια της πάγιας απόφασης του Δ.Σ. να πραγματοποιούνται κάθε χρόνο τέσσερις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και τέσσερις ημερίδες , σε διαφορετικούς δήμους της περιφέρειας. Με αυτόν τον τρόπο η ΠΕΔ Θεσσαλίας αποκεντρώνει τις δραστηριότητες της σε όλο το γεωγραφικό χώρο της περιφέρειας , έρχεται σε επαφή με όλα τα δημοτικά συμβούλια και δημιουργεί την κατάλληλη όσμωση ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι αναπτυξιακές δυνατότητες αλλά και τα σημαντικότερα προβλήματα της κάθε περιοχής.
Η ακτοπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σκιάθου είναι μια σημαντική προοπτική και πρόθεση της ΠΕΔΘ. είναι να την αναδείξει πολιτικά και οικονομικά σε όλα τα επίπεδα. Στις 25.09.2015 στον ίδιο χώρο θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Θεσσαλίας σε κοινή συνεδρίαση με το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σκιάθου, κατά τη διάρκεια της οποίας, θα συζητηθούν τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.